Libnet.ro
UNICEF

20:00

AMENZI grele pentru cei care stau la BLOC si fac modificari in apartament. Vezi AICI noua LEGE

B1 B1,
AMENZI grele pentru cei care stau la BLOC si fac modificari in apartament. Vezi AICI noua LEGE

Guvernantii pregatesc o lege extrem de dura pentru romanii care stau la bloc. Noul proiect de lege prevede amenzi usturatoare pentru cei care fac modificari in apartamente fara autorizatii. continuă pe B1

Ministrul Teodorovici, raspunsuri AGRESIVE pentru cei care il critica pe Facebook: Cred ca ai tai te-au facut la nevoie si sigur le-a parut rau (FOTO)

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, are un schimb de replici taios cu internautii. intr-o postare pe Facebook, ministrul a decis sa le raspunda celor care il critica, insa nu oricum, ci folosind un ton ar.

Parlamentul a votat. Veste proasta pentru cei care vor centrale termice

Romanii conectati la sistemele centralizate de incalzire nu vor mai avea dreptul legal de a se debransa, arata un proiect de lege adoptat de Camera Deputatilor. Daca actul normativ va fi si promulgat de.

Stimulente pentru absolventii care au obtinut media 10

Guvernul a decis, in sedinta de astazi, acordarea unor stimulente financiare de cate 1. 000 de lei pentru absolventii care au obtinut media 10 la evaluarea nationala si de cate 3. 000 de lei pentru cei care au avut media 10 la examenul de bacalaureat, relateaza Agerpres.

Liviu Dragnea, mesaj pentru parlamentarii si ministrii PSD-ALDE: Cei care vor sa mearga cu mine inainte inseamna ca sunt curajosi. Cine nu sunt niste lasi, niste fricosi

Liviu Dragnea a tinut sa transmita, miercuriseara, un mesaj catre partenerii din ALDE, dar si catre ministrii si parlamentarii PSD-ALDE, in conditiile in care modificarile la codul penal au trecut in.

Liviu Dragnea anunta ca revocarea lui Kovesi e doar inceputul: Legilor Justitiei, Codurile penale sa fie promulgate. Cei care au semnat protocoale sa raspunda pentru ele

Liviu Dragnea a afirmat, miercuri seara, ca revocarea din fruntea DNA a Laurei Codruta Kovesi este doar inceputul pentru el, acum urmand sa lupte pentru intrarea in vigoare a legilor justitilor si a.

ALERTA printre SOFERI: Ce se intampla cu cei care urmeaza sa-si faca ITP-ul! Schimbarea care produce UIMIRE in Romania...

Vesti bune pentru soferi. Odata cu modificarile propuse legislatiei rutiere in materie de radare, au fost integrate si schimbari in legatura cu sanctiunile aplicate soferilor care sunt prinsi cu ITP-ul.

Nicolicea vrea sa le PUNA BOTNITA parlamentarilor: Cei care perturba dezbaterile in plen vor fi sanctionati

Comisia de regulament a Camerei Deputatilor a avizat, marti, o serie de modificari ale regulamentului acestui for legislativ, prin care parlamentarii care perturba activitatea din plen vor putea fi.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )