Libnet.ro
UNICEF

11:15

Amenzi pentru incalcarea legislatiei muncii: aproape 1 mil. lei pentru munca la negru

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Amenzi pentru incalcarea legislatiei muncii: aproape 1 mil. lei pentru munca la negru

Inspectorii de munca au aplicat amenzi in valoare totala de peste doua milioane de lei pentru incalcarea legislatiei muncii. Aproape jumatate din suma a fost stransa din amenzile date pentru sanctionarea muncii la negru, informeaza, marti, Inspectia. continuă pe Wall-Street Ro

Inspectorii de munca au dat amenzi de aproape 1 milion de lei pentru munca la negru, in 4 zile

Inspectorii de munca au aplicat amenzi de peste doua milioane de lei pentru incalcarea legislatiei muncii, aproape jumatate din suma fiind pentru sanctionarea muncii la negru, informeaza, marti, Inspectia.

Betty Ice incepe sa vanda online si vrea afaceri de aproape 1 mil. euro in 3 ani

Producatorul de inghetata Betty Ice, detinut de omul de afaceri sucevean Vasile Armenean, va incepe din sezonul urmator sa livreze direct la locuintele clientilor, pentru inceput in Bucuresti, prin intermediul comenzilor plasate pe magazinul online.

Volksbank scapa de credite neperformante de aproape 500 mil. euro. Deutsche Bank, printre cumparatori

Volksbank si-a redus portfofoliul de neperformante prin vanzarea unui pachet de credite ipotecare neperformante, cu o valoare totala de 495 mil. euro. Banca a vandut acest portofoliu unui consortiu de investitori straini, format din Deutsche Bank,.

MFP: Subventiile pentru bugetul asigurarilor sociale, aproape 6 miliarde lei

Subventiile pentru bugetul asigurarilor sociale au totalizat, in primul semestru, 5,959 miliarde lei, iar deficitul acestui buget a fost de 827,8 milioane lei, informeaza Ministerul Finantelor Publice MFP).

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )