Libnet.ro
UNICEF

16:00

Amenzi de peste 210.000 de lei, in Buzau, pentru nerespectarea prevederilor Ordonantelor Militare

Adevărul Adevărul,
Amenzi de peste 210.000 de lei, in Buzau, pentru nerespectarea prevederilor Ordonantelor Militare

Potrivit datelor furnizate, joi, de catre Grupul de comunicare strategica, in judetul Buzau, se afla in carantina un numar de 212 persoane. Pentru alte 113 de persoane a fost luata masura izolarii la domiciliu. continuă pe Adevărul

Saptamana trecuta, in R. Moldova au fost aplicate amenzi de peste 3 milioane de lei

Saptamana trecuta, oamenii legii au aplicat amenzi in suma totala de peste 3 milioane de lei. Din numarul total de 552 procese verbale contraventionale, 174 procese au fost intocmite pentru nerespectarea regimului si restrictiilor impuse de autoritati pentru perioada starii de urgenta.

Amenzi in valoare de 287.000 lei, aplicate pentru incalcarea restrictiilor de circulatie

In acest weekend, politistii au aplicat 108 sanctiuni contraventionale, in valoare de 287. 100 de lei, persoanelor care nu au respectat prevederile privind restrictionarea circulatiei. Peste 300 de politisti au actionat in judetul Calarasi pentru aplicarea masurilor stabilite prin ordonantele militare adoptate, precum si pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice.

Ce se intampla cu banii din amenzile pentru nerespectarea ordonantelor militare, daca se platesc

Romanii nu au primit niciodata atat de multe amenzi ca in perioada starii de urgenta. Daca se vor plati, este alta poveste. Pana aflam, Marcel Vela are un proiect pentru cheltuirea.

Conditii mizere in centre de carantina din Craiova si Turnu Magurele. Amenzi de peste 60.000 lei de la ANPC

Saltele patate, mizerie fara margini, smantana cu mucegai, pereti cu grasime, hote murdare cu grasime arsa este ceea ce au gasit inspectorii ANPC in centre de carantina din Craiova si Turnu Magurele. Amenzile depasesc 60. 000 lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )