Libnet.ro
UNICEF

19:30

Amenzi de peste 730.000 de euro: Consiliul Concurentei a sanctionat 12 companii de pe piata productiei, distributiei si comercializarii de acumulatori auto

Hotnews Hotnews,
 Amenzi de peste 730.000 de euro: Consiliul Concurentei a sanctionat 12 companii de pe piata productiei, distributiei si comercializarii de acumulatori auto

Consiliul Concurentei a sanctionat 12 companii de pe piata productiei, distributiei si comercializarii de acumulatori auto 1 producator si 11 distribuitori) cu amenzi in valoare totala de 3. 715 lei aproximativ 731. 492 euro), a anuntat marti autoritatea. Consiliul sustine ca a constatat incheierea unor intelegeri anticoncurentiale pentru stabilirea pretului de revanzare a produselor in perioada 2008-2013, intre producatorul ROMBAT Bistrita si distribuitorii sai Chimszed Impex, Dova Com, Fado Trade, Fast Consignatie, Genamag, Nelson, Romprioxim Impex, Rubin, Super-Sim, Tenet si Zetas Batrom Impex). continuă pe Hotnews

UPDATE Amenzi de peste 730.000 de euro: Consiliul Concurentei a sanctionat 12 companii de pe piata productiei, distributiei si comercializarii de acumulatori auto/Rombat sustine ca nu a urmarit niciodata sa fixeze preturile

Consiliul Concurentei a sanctionat 12 companii de pe piata productiei, distributiei si comercializarii de acumulatori auto 1 producator si 11 distribuitori) cu amenzi in valoare totala de 3. 715 lei aproximativ 731. 492 euro), a anuntat marti autoritatea. Consiliul sustine ca a constatat incheierea unor intelegeri anticoncurentiale pentru stabilirea pretului de revanzare a produselor in perioada 2008-2013, intre producatorul ROMBAT Bistrita si distribuitorii sai Chimszed Impex, Dova Com, Fado Trade, Fast Consignatie, Genamag, Nelson, Romprioxim Impex, Rubin, Super-Sim, Tenet si Zetas Batrom Impex). UPDATE Reactia Rombat: Compania sustine ca nu a urmarit niciodata ca prin contractele incheiate cu distribuitorii sai sa fixeze preturile de revanzare ale acestora si explica de ce in final, atat societatea cat si distribuitorii au recunoscut culpa.

Consiliul Concurentei a sanctionat 12 companii de pe piata productiei acumulatorilor auto

Consiliul Concurentei a sanctionat 12 companii de pe piata productiei, distributiei si comercializarii de acumulatori auto 1 producator si 11 distribuitori) cu amenzi in valoare totala de 3. 715 lei aproximativ 731. 492 euro).

Electrica si Electromagnetica, amendate de Consiliul Concurentei cu cate 10 milioane lei

Consiliul Concurentei a sanctionat sase companii, cu amenzi in valoare totala de 73. 870,37 lei aproximativ 15,8 milioane euro), pentru incheierea a doua intelegeri anticoncurentiale pe piata comercializarii contoarelor si echipamentelor conexe pentru masurarea energiei electrice.

Consiliul Concurentei, AMENZI USTURATOARE pentru TRUCAREA unor LICITATII in domeniul energiei. Care sunt companiile sanctionate

Consiliul Concurentei a amendat cu aproape 16 milioane de euro mai multe companii intr-un caz de licitatii trucate in domeniul energetic. Astfel, Autoritatea de Concurenta a sanctionat cu amenzi.

EnergoBit contesta in instanta amenda de 13,1 milioane lei aplicata de Consiliul Concurentei

EnergoBit se considera nevinovata si va contesta in instanta amenda aplicata de Consiliul Concurentei in cadrul investigatiei ce a avut ca obiect licitatii pentru echipamente de masurarea energiei electrice, se arata intr-un comunicat al companiei. Reamintim ca autoritatea de concurenta a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 73,1 milioane lei aproximativ 15,8 milioane euro) sase companii, printre care si EnergoBit pentru incheierea a doua intelegeri anticoncurentiale pe piata comercializarii contoarelor si echipamentelor conexe pentru masurarea energiei electrice.

Consiliul Concurentei a amendat sase companii, intre care Electrica, Electromagnetica si Energobit, cu 73 milioane lei

Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 73,1 milioane lei aproximativ 15,8 milioane euro) sase companii pentru incheierea a doua intelegeri anticoncurentiale pe piata comercializarii contoarelor si echipamentelor conexe pentru masurarea energiei electrice, scrie News. ro.

Consiliul Concurentei a amendat sase companii, printre care se numara si Electrica

Consiliul Concurentei a anuntat ca a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 73,1 milioane lei aproximativ 15,8 milioane euro) sase companii pentru incheierea a doua intelegeri anticoncurentiale pe piata comercializarii contoarelor si echipamentelor conexe pentru masurarea energiei electrice.

EnergoBit anunta ca va contesta in instanta amenda aplicata de Consiliul Concurentei

Compania EnergoBit a transmis, ieri, ca va contesta in instanta amenda aplicata de Consiliul Concurentei, in cadrul investigatiei privind licitatiile pentru echipamente de masurare a energiei electrice.

Electrica, amendata de Consiliul Concurentei cu circa 11 milioane de lei; compania va contesta amenda in instanta

Electrica va contesta in instanta amenda de 10,801 milioane de lei, reprezentand 2,98% din cifra de afaceri totala aferenta anului financiar 2016, aplicata de Consiliul Concurentei, in urma unei investigatii extinse privind comercializarea de contoare.

Amenzi USTURATOARE de peste 730.000 de euro pe piata productiei de acumulatori auto. De ce sunt acuzate companiile

Consiliul Concurentei a sanctionat 12 companii de pe piata productiei, distributiei si comercializarii de acumulatori auto cu amenzi usturatoare in valoare totala de peste 730. 000 euro, a anuntat marti.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )