Libnet.ro
UNICEF

14:45

Amenzi record pentru soferii care fac live la volan. Raman si fara permis!

Antena3 Antena3,
Amenzi record pentru soferii care fac live la volan. Raman si fara permis!

Amenzi record pentru soferii care fac live la volan. Raman si fara permis! Citeste mai mult pespynews. ro . continuă pe Antena3

Vesti bune pentru cei care fac cumparaturi online. Daca faci retur un produs, comerciantul de la care ai cumparat este obligat sa suporte costurile de transport

Vesti bune pentru cei care fac cumparaturi online. incepand de duminica, daca faci retur un produs, comerciantul de la care ai cumparat produsul este obligat sa suporte costurile de transport. Aceasta modificar.

UPDATE Amenda si suspendarea permisului pentru soferii care tin n mna telefonul mobil sau tableta, la volan / Sunt vizati si biciclistii - proiect

Soferii care tin in mana telefonul sau alte dispozitive mobile, la volan, vor fi sanctionati cu 20 de puncte amenda si le va fi suspendat permisul de conducere, potrivit unui proiect de lege pus in dezbatere publica de Ministerul Afacerilor Interne.

Gata, s-a terminat! Soferii care fac asta vor ramane fara permis. Ministerul de Interne tocmai a facut anuntul

Noi restrictii pentru soferi! Ministerul de Interne vrea sa interzica folosirea telefonului mobil sau a tabletei in timpul mersului. Cei care nu vor respecta prevederile risca amenzi de pana la 2. 900 de lei, si .

Noi SANCTIUNI pregatite de Politie! Amenzi USTURATOARE si permise suspendate! De cand va intra in vigoare

Ministerul de Internevrea sa modifice, din nou, Codul Rutier. Potrivit unui comunicat emis de institutia condusa de Carmen Dan, se pregateste o lege care va interzice tuturor soferilor, indiferent.

BMW a raportat vanzari record pentru 2018

Producatorul german de masini de lux Bayerische Motoren Werke AG BMW) a vandut, anul trecut, 2,5 milioane de vehicule BMW, Mini si Rolls Royce, ceea ce reprezinta un nivel record, transmit DPA si Reuters.

Propunerea privind inghetarea fondurilor pentru tarile care nu respecta statul de drept, la vot final in Parlamentul European

O propunere referitoare la posibilitatea inghetarii fondurilor europene in cazul tarilor care nu respecta principii ale statului de drept precum independenta judiciara si lupta impotriva.

Tudorel Toader anunta ,,masuri reparatorii pentru condamnatii care nu pot ataca deciziile completurilor de 5 judecatori

Ministrul Justitiei pregateste o serie de masuri reparatorii pentru acei condamnati care au sentinte definitive pronuntate de completurile constituite nelegal la ICCJ si care nu au putut depune contestatie in anulare. Printre beneficiari se.

Veste buna pentru tinerii care vor sa isi construiasca o casa in 2019. Vezi ce ajutor primesc de la stat

Tinerii care vor sa-si construiasca o casa in 2019 pot primi o mana de ajutor de la stat, conform legislatiei in vigoare, prin acordarea la cerere a unui teren gratuit. Totusi, pentru a putea beneficia de.

CFR a lansat oferta Trenurile Zapezii 2019. Reduceri mari pentru cei care merg la munte

CFR Calatori lanseaza oferta tarifara de calatorie Trenurile Zapezii 2019, cu reduceri, incepand de marti si pana in 28 februarie, la trenurile spre si dinspre cele mai cautate statiuni montane pentru sc.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )