Libnet.ro
UNICEF

01:05

Amenzi record pentru trei bucuresteni, care nu au avut declaratii pe proprie raspundere

Antena3 Antena3,
Amenzi record pentru trei bucuresteni, care nu au avut declaratii pe proprie raspundere

Trei bucuresteni au primit amenzi record pentru ca nu au avut declaratiile pe proprie raspundere si i-au sfidat si pe politisti. continuă pe Antena3

5 nuante de par pentru Kim Kardashian. Care a fost preferata vedetei?

Kim Kardashian a experimentat mult cu parul ei si a incercat cam toate culorile posibile. Totusi, una singura i-a ramas vedetei in suflet! Iata care este aceasta! .

Record pentru un veteran de razboi de 99 de ani: A reusit sa stranga 15 milioane de dolari pentru medicii britanici, in noua zile

Capitanul Tom Moore, veteranul de razboi din Marea Britanie care a lansat o campanie de strangere de fonduri pentru medicii si asistentele care se lupta in spitale sa salveze viata pacientilor infectati cocoronavirus, a reusit sa adune 12 milioane de lire sterline 15 milioane de dolari), scrie Reuters.

Pret record pentru o Dacia de pe vremea lui Ceausescu: mai scumpa decat un Duster nou-nout

Cat ai da pe-o Dacia 1300? Probabil ca mult mai putin decat cere un roman pe masina sa. Are insa un motiv intemeiat pentru asa ceva, chiar daca pretul nu e pe placul multora. Dacia 1300 e.

Dosare penale pentru opt barbati care au folosit adeverinte de angajator false

Opt barbati din Bihor si Satu Mare au dosar penal pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata si.

Vestea pentru toti romanii care au cont bancar: ce se intampla cu ratele in aceasta perioada

Pe fondul discutiilor despre amanarea ratelor se impune si ca romanii sa stie cum va evolua aceasta si cat vor trebui sa plateasca la final. Din fericire, cateva banci fac demersuri care.

CORONAVIRUS. Ministrul Marcel Bolos: Stimulentul de 2.500 leiluna pentru personalul medical care lupta cu epidemia de COVID-19 va fi decontat din fonduri europene

Reprezentantii Ministerului Fondurilor Europene vine, miercuri, cu pecizari despre acordarea stimulentului financiar pentru medici, personalul medico-sanitar, paramedical si personalului auxiliar care se va ocupa de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )