Libnet.ro
UNICEF

08:01

Amenzi rovinieta 2020. Detaliul secret pe care toti soferii romani trebuie sa il afle despre penalizare

Playtech Playtech,
Amenzi rovinieta 2020. Detaliul secret pe care toti soferii romani trebuie sa il afle despre penalizare

Amenzi rovinieta 2020. Exista un detaliu secret pe care toti soferii din Romania ar trebui sa il afle. Toti soferii care circula cu masina pe reteaua de drumuri din tara noastra trebuie sa achite taxa de drum, cunoscuta si sub numele de vinieta sau rovinieta. Astfel, pentru a preantampina amenzile pentru rovinieta, soferii se pot . continuă pe Playtech

Anunt important pentru toti soferii din Romania: se intampla cu preturile la benzina si motorina

Pretul benzinei si al motorinei este unul de interes pentru toti soferii din Romania. Iar OMV Petrom vine acum cu propriile estimari, revizuite si adaptate mersului economiei din acest.

De ce nu tin florile in vaza. Greseala pe care toti romanii o fac dupa ce pun buchetele in apa

Ca sa te bucuri mai mult timp de florile pe care le primesti sau pe care le cumperi pentru a-ti infrumuseta casa, este nevoie sa respecti cateva reguli simple. Florile la fir nu rezista in vaza mult timp. Mit sau realitate? Desi multa lume crede ca florariile au un secret bine pastrat pentru a mentine .

Cum se pun corect muraturile asortate la borcan pentru iarna. Ingredientul secret care nu trebuie sa lipseasca

Muraturile asortate se pun in general in borcane mari, apoi iarna, cand acestea se deschid, se pastreaza in camara rece si se mentin foarte bine. Ele se pot face si la putina sau butoias de plastic. Cum se pun corect muraturile asortate la borcan pentru iarna Cat priveste proportiile legumelor asortate, acestea difera in functie .

Ce se va intampla cu facturile la gaze si energie. Vestea pe care toti romanii o asteptau!

Aflat inca la stadiul de proiect, un ordin ANRE ii obliga pe furnizorii de gaze si energie electrica sa ramburseze sumele incasate de la clientii care au platit anticipat pentru consumul estimat, daca diferenta dintre cat s-a platit pe estimat si cat s-a consumat, depaseste 100 de lei. Ce se intampla cu facturile la gaze .

Detaliul pe care fanii emisiunii Neata cu Razvan si Dani nu l-au observat! Ce a aparut in platou

Ce a aparut in platoul de la Neatza din editia de azi? Fanii abia acum si-au dat seama ce detaliu nu au bagat deloc in seama in timpul difuzarii emisiunii. Un personaj i-a facut sa piarda orice din vedere. Detaliul din editia de azi a emisiunii Neatza cu Razvan si Dani Se pare ca e .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,255 seconds )