Libnet.ro
UNICEF

01:05

Amenzi uriase pentru telefoanele care nu primesc mesaje RO-ALERT

Antena3 Antena3,
Amenzi uriase pentru telefoanele care nu primesc mesaje RO-ALERT

Telefoanele mobile care nu pot receptiona din punct de vedere tehnic comunicarile de urgenta RO-Alert nu vor mai putea fi permise la vanzare. Un proiect de lege al Ministerului de Interne prevede acest lucru precum. continuă pe Antena3

Stirile ProTV: Amenzi uriase pentru telefoanele care nu primesc mesaje RO ALERT. Lista modelelor

Operatorii economici si companiile de telefonie mobila risca 100 de mii de lei amenda daca mesajele trimise prin sistemului RO ALERT nu ajung la cetateni, din diverse motive.

TEODOROVICI: Din a doua parte a anului, ne vom imprumuta pentru anii care urmeaza

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, astazi, la Bistrita, ca incepand cu a doua parte a acestui an, tara noastra va incepe sa se imprumute de pe piata externa pentru anii care urmeaza, pentru ca acest lucru s-ar putea face in conditii mai avantajoase pentru tara.

Petre Daea, solutii pentru agricultorii care vor sa isi comercializeze produsele din curte: Se rezolva prin Casa de Comert

Ministrul Agriculturii vine cu o solutie pentru oamenii care vor sa comercializeze legumele si fructele din curte. Petre Daea anunta ca aceasta problema se va rezolva prin Casa de Comert. Este o.

Guvernul acorda trei zile de concediu suplimentar pentru salariatele care urmeaza o procedura de fertilizare in vitro

Guvernul a aprobat trei zile de concediu suplimentar anual platit pentru salariatele care urmeaza o procedura de fertilizare in vitro, a declarat purtatorul de cuvant al Executivului, Nelu Barbu. A fost.

Guvernul acorda trei zile de concediu suplimentar pentru salariatele care urmeaza o procedura de fertilizare in vitro

Guvernul a aprobat trei zile de concediu suplimentar anual platit pentru salariatele care urmeaza o procedura de fertilizare in vitro, a declarat purtatorul de cuvant al Executivului, Nelu Barbu. A fost.

TURCAN, DESPRE REFERENDUM: Lectie pentru cei care cred ca, ajunsi la putere, pot confisca institutiile statului

Liderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Raluca Turcan, a declarat, astazi, ca referendumul national din 26 mai va fi o lectie pentru cei care cred ca ajunsi la putere pot confisca institutiile statului si sa se ocupe de interesul personal, in detrimentul celor multi.

Petre Daea propune amenzi de 4% din cifra de afaceri pentru comerciantii care practica calitatea dubla a produselor

Dublul standard este o realitate, nu o fictiune si de aceea am propus un amendament pentru completarea Directivei europene 29/2005, prin care se interzice comerciantului sa practice calitate dubla a produselor, fiind stabilite si amenzi de cel putin 4%.

Surpriza mare pentru romanii care petrec de Florii la munte. A nins abundent in Bucegi

Turistii care au decis sa petreaca de Florii sau de Pastele Catolic la munte, au avut parte de o surpriza uriasa. A nins abundent in Muntii Bucegi, pe creste, dar si pe statiunile din Valea Prahovei, scrie.

Stirile ProTV: Mesajul unui judecator britanic pentru romanii care merg la furat in Anglia

O romanca, numita de Daily Mail hoata profesionista, a fost eliberata mai devreme din inchisoare in Marea Britanie deoarece a promis sa plece acasa, relateaza sursa citata care transmite si mesajul judecatorului.

Noul petic la Ordonanta lacomiei, pe masa Guvernului. Se introduc si zile libere pentru salariatele care fac fertilizare in vitro

Am mai spus si noi, au recunoscut si PSD-istii: OUG 114 a distrus zilierii. Un deputat social-democrat spunea chiar: am omorat zilierii. Dupa OUG 19/2019, care a avut modificari importante pe OUG 114/2018, astazi - joi, in sedinta de Guvern se afla Ordonanta zilierilor, prin care se repara greseala de anul trecut. Hotnews. ro a mai scris despre acest proiect aici. La inceput, initiator a fost Ministerul Tineretului si Sportului, iar apoi Ministerul Muncii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )