Libnet.ro
UNICEF

01:05

Amenzile pentru incalcarea prevederilor ordonantelor militare pot fi platite online, pe ghiseul.ro

România Liberă România Liberă,
Amenzile pentru incalcarea prevederilor ordonantelor militare pot fi platite online, pe ghiseul.ro

Amenzile pentru incalcarea prevederilor ordonantelor militare pot fi platite si online, incepand de . continuă pe România Liberă

Amenzile pentru incalcarea prevederilor ordonantelor militare pot fi platite si online, pe ghiseul.ro

Amenzile pentru incalcarea prevederilor ordonantelor militare pot fi platite si online, incepand de luni, pe ghiseul. ro.

Amenzile pentru nerespectarea Ordonantelor Militare pot fi platite si online prin Ghiseul.ro

Incepand de astazi, plata amenzilor pentru incalcarea prevederilor Ordonantelor Militare poate fi facuta si online, prin platforma Ghiseul. ro, a anuntat luni, 6 aprilie, Sabin Sarmas, presedintele Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei ADR) pe pagina sa de Facebook. incepand de vineri, 3 aprilie, si platile pentru CAS, CASS si impozitul pe venit, aferente declaratiei unice pentru persoane fizice, persoane fizice autorizate si intrepinderi individuale se pot achita online prin Ghiseul. ro, spune acesta.

Amenzile pentru nerespectarea Ordonantelor Militare nu pot fi platite pe ghiseul.ro Cum poti face plata

Mai multi cititori au reclamat in aceste zile ca nu isi pot plati online amenzile primite ca urmare a incalcarii regulilor de deplasare si distantare sociala stabilite prin Ordonantele militare. Pe site-ul ghiseul. ro ti se spune, fara nicio explicatie, ca Amenzile contraventionale pentru incalcarea prevederilor Ordonantelor Militare nu se pot achita inca prin ghiseul. ro. Dupa numeroase plangeri, autoritatile au venit cu o solutie.

Amenzile pentru nerespectarea ordonantelor militare se pot plati si online, prin Ghiseul.ro

Plata amenzilor pentru incalcarea prevederilor Ordonantelor Militare poate fi facuta si online, prin platforma Ghiseul. ro, a anuntat luni Sabin Sarmas, presedintele Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei ADR).

Coronavirus: China ar trebui sa plateasca mii de miliarde pentru incalcarea flagranta a reglementarilor internationale (RFI)

In cazul in care statele afectate de pandemia de coronavirus ar recurge la procese globale impotriva Chinei pentru incalcarea flagranta a reglementarilor internationale in materie de sanatate daunele care i s-ar putea imputa Beijngului ar putea ajunge la cel putin 3. 200 miliarde de lire sterline, potrivit unui raport recent publicat si citat de RFI.

Sarbul Aleksandar Prijovic, arestat pentru incalcarea masurilor de restrictie

Atacantul Aleksandar Prijovic a fost arestat vineri pentru incalcarea masurilor de restrictie a circulatiei in Serbia din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat sambata politia, citata de Reuters.

COVID-19: Amenzile pentru nerespectarea Ordonantelor Militare pot fi platite si online

Romanii care nu au respectat prevederile Ordonantelor Militare si au fost sanctionati contraventional au posibilitatea incepand de luni, sa plateasca amenzile si online, prin platforma Ghiseul. ro, anunta Sa.

De astazi se dau amenzi mai mari pentru incalcarea ordonantelor militare. Cati bani vom scoate din buzunar daca nu respectam regulile

De la ora 00:00 a intrat in vigoare ordonanta de urgenta care prevede amenzi mai mari pentru persoanele care nu respecta regimul starii de asediu si regimul starii de urgenta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )