Libnet.ro
UNICEF

21:00

Amenzile pentru soferii care transporta copiii fara scaune speciale s-ar putea dubla

Adevărul Adevărul,
Amenzile pentru soferii care transporta copiii fara scaune speciale s-ar putea dubla

Potrivit unui proiect de modificare si completare a Codului contraventional, aprobat de Guvernul de la Chisinau, soferii care nu isi vor pune copiii in scaunele auto destinate pentru siguranta acestora, vor risca amenzi de la 600 pana la 1. 200 de lei, dar si doua puncte de penalizare, se arata intr-un comunicat de presa al IGP. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana discuta taierea fondurilor pentru tarile care nu respecta statul de drept

Comisia Europeana va propune miercuri taierea fondurilor pentru tarile care nu respecta statul de drept, fara ca aceasta masura sa aiba nevoie de aprobarea membrilor vizati, potrivit unor surse oficiale, citate de politico. eu.

Veste buna pentru soferii din Bucuresti

Lucian Iliescu, consilierul general in cadrul Primariei Capitalei care propune scoaterea masinilor sub Euro 5 din Bucuresti, cere conducerii PMB sa nu bagatelizeze acest proiect. Iliescu vrea, de asemenea,.

Localitatea din Romania unde toti soferii care opresc sunt batuti si jefuiti. Marian Godina confirma (FOTO)

Desi peste tot in tara nu poti baga mana in foc ca esti in siguranta atunci cand faci o pauza de la condus, localitateaSinesti, din judetul Ialomita, le intrece pe toate. Aici toti soferii.

Reactia Poloniei dupa ce Comisia Europeana a propus taierea fondurilor UE pentru tarile care nu respecta statul de drept

Polonia reactioneaza dupa ce Comisia Europeana a propus oficial, miercuri, printr-o decizie fara precedent, restrangerea accesului la fondurile UE pentru tarile membre care incalca statul de drept, cu.

MAE, atentionare pentru romanii care se intorc din vacanta din Bulgaria, Grecia sau Turcia: Ce se intampla la frontiera Romaniei

Ministerul Afacerilor Externe ii atentioneaza pe romanii care se intorc in tara dupa ce au petrecut minivacanta in Bulgaria, Grecia sau Turcia ca exista posibilitatea cresterii timpilor de asteptare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )