Libnet.ro
UNICEF

01:05

America nu se va multumi cu altceva decat cu ce e mai bun! Nu vom esua in fata nimanui! Veti vedea parteneriat, nu conflict Primul discurs al lui Trump dupa castigarea alegerilor (VIDEO)

B1 B1,
America nu se va multumi cu altceva decat cu ce e mai bun! Nu vom esua in fata nimanui! Veti vedea parteneriat, nu conflict Primul discurs al lui Trump dupa castigarea alegerilor (VIDEO)

Vom fi cei mai puternici, ne vom inteleg bine cu toate natiunile si niciun american nu va fi lasat in urma, a sustinut Donald Trump in primul sau discurs de dupa alegerea sa in functia de. continuă pe B1

Andra este cel mai bun artist din Romania la MTV Europe Music Awards

Andra este cel mai bun artist din Romania la MTV Europe Music Awards. Artista a primit acest mult-ravnit trofeu in cadrul ceremoniei din acest an a premiilor muzicale, eveniment desfasurat in Rotterdam, Olanda.

Andra, cel mai bun interpret roman in cadrul MTV Europe Music 2016

Cantareata Andra a castigat trofeul pentru cel mai bun interpret roman la premiile MTV Europe Music 2016, acordat in cadrul ceremoniei din Olanda, iar artistul canadian Justin Bieber a.

Moment dificil pentru cel mai bun tenismen din toate timpurile. Ce se va intampla de luni cu Roger Federer

Roger Federer, socotit de specialisti cel mai bun tenismen din toate timpurile, se afla intr-un moment extrem de dificil.

Kelemen Hunor: Unirea a insemnat o infrangere pentru noi. S-a promis egalitate. Nu dorim altceva decat ca acele promisiuni sa fie asumate

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat duminica, la Cluj, ca maghiarii nu pot sarbatori implinirea a 100 de ani de la Unire deoarece acel moment a insemnat o infrangere pentru ei, li s-a promis egalitate in fata instantelor si folosirea limbii materne si nu isi doresc decat ca aceste promisiuni sa fie asumate de orice putere si guvern.

Andra, castigatoarea trofeului cel mai bun artist din Romania la Premiile MTV EMA 2016

Andra 30 de ani) este castigatoarea premiului MTV Best Romanian Act 2016, in urma votarii regionale a celor mai prestigioase premii muzicale europene, MTV Europe Music Awards.

Alegeri SUA 2016. Cine ar fi un presedinte mai bun pentru Europa: Hillary Clinton sau Donald Trump?

O victorie a lui Trump ar afecta puternic legaturile cu Europa, fiindca magnatul percepe UE drept un grup de state in declin. Hillary ar fi mult mai interesata de relatiile cu Europa, desi are alte prioritati.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )