Libnet.ro
UNICEF

01:05

America, zguduita de impactul stirilor false din campanie

Adevărul Adevărul,
America, zguduita de impactul stirilor false din campanie

Alegerea lui Donald Trump presedinte al Statelor Unite ale Americii a fost incredibila si multi au cautat o explicatie. Astfel, a aparut cel mai dezbatut subiect: viralitatea stirilor false. continuă pe Adevărul

Mark Zuckerberg detaliaza masurile impotriva stirilor false

Facebook trece printr-o perioada dificila si este de apreciat faptul ca Mark Zuckerberg a decis ca este momentul sa nu se mai ascunda dupa deget cand vine vorba de stirile false propagate pe reteaua sociala. La scurt timp dupa publicarea rezultatelor alegerilor din Statele Unite, au aparut mai multe rapoarte care au confirmat influenta stirilor [].

Gafele din campanie ale PNL l-au scos din minti pe Blaga. Audioconferinta convocata de acesta cu liderii din teritoriu s-a lasat cu urlete si injuraturi

Campania electorala a PNL merge atat de prost incat Vasile Blaga a fost nevoit sa-si spuna din nou cuvantul si nu de o maniera prea prietenoasa fata de colegii sai. Strigate, tipete s.

PSD, PNL si satelitii lor sa-si faca publice veniturile si cheltuielile din campanie

Nicusor Dan, presedintele Uniunii Salvati Romania USR), a cerut astazi PSD, PNL si satelitilor lor sa-si faca publice veniturile si cheltuielile din precampanie si campania electorala, potrivit unui comunicat al formatiunii politice, trimis Redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )