Libnet.ro
UNICEF

13:30

Americanii au proiectat cel mai mare vas din istorie: Vezi cum arata proiectul Nava Libertatii (VIDEO)

B1 B1,
Americanii au proiectat cel mai mare vas din istorie: Vezi cum arata proiectul Nava Libertatii (VIDEO)

O companie din Florida a proiectat un oras plutitor, denumit Nava Libertatii. Vasul, cu o lungime de 1,4 kilometri, va avea 25 de etaje si o capacitate de 50. 000 de locuri. Vor fi amenajate scoli, spitale, galerii de . continuă pe B1

Randamentul obligatiunilor Spaniei, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Randamentul titlurilor de stat spaniole cu scadenta la doi ani a scazut, ieri, pana la cel mai redus nivel din ultimii patru ani, pe fondul speculatiilor potrivit carora Banca Centrala Europeana va lansa noi masuri de stimulare.

Cel mai mare proprietar roman de birouri: In boom incepeam un proiect daca aveam 50% preinchirieri, acum trebuie sa ai 80%

Relatia proprietar-chirias este cel mai important aspect si nu inseamna doar sa ii zambesti si sa il ajuti cand are o problema, ci sa ii dovedesti cat de important este prin investitii, spune Liviu Tudor, care a reusit in acest an sa semneze cu.

Elena Udrea: As candida la prezidentiale daca din sondaje ar reiesi ca am potentialul cel mai mare

Deputatul Elena Udrea a declarat joi seara ca ar candida la alegerile prezidentiale daca ar avea cel mai pare punctaj in sondaje. Nu, sub nicio forma. Ma intrebati astazi, nu. Din analizele pe care le am .

Numarul somerilor din Germania, la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate

Numarul somerilor din Germania a crescut, in noiembrie, pana la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate, conform datelor Agentiei Federale a Muncii.

Faze Tari: Cel mai mare brad de Craciun din lume, de doua ori cat Turnul Eiffel; Ministrul canadian al apararii a confirmat ca extraterestrii sunt deja pe Terra; I-a promis o cariera ca fotomodel si i-a cerut in schimb sa-i faca sex oral

Minune, tu cand iti iei una? Uite viorile placate cu aur de 24 de carate. Dupa primele viori din cristale care costa 1. 5 milioane de dolari, realizate. In Ucraina, Dorel are mai multi frati. Vezi cum arunca ei sarea pe trotuare. Se pare ca Dorel, celebrul personaj care face praf lucrarile publice.

Bursa reuseste sa atinga cel mai mare rulaj anual de dupa maximele din 2007

Bursa de la Bucuresti a scazut cu 0,42%, intr-o piata unde investitorii au fost mai activi la tranzactionarea actiunilor lichide, iar transferurile de marti au dus rulajul BVB din acest an peste pragul de 10 miliarde lei pe segmentul actiunilor, pentru.

Cel mai mare eveniment economic al ANULUI: Forumul China-Europa. Chinezii investesc 8,5 MILIARDE de euro in Romania

Premierul Chinei, impreuna cu Victor Ponta si alti 15 premieri din Europa Centrala si de Est si China sunt in acest moment la Palatul Parlamentului. A inceput forumul economic la care pe langa liderii de.

FOTO Cea mai mare pictura 3D din Romania a fost realizata la Arsenal Park

Artistul croat Filip Mrvelj, care a intrat in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare graffiti 3D din lume, a fost invitat la Arsenal Park sa realizeze cea mai mare pictura 3D din Romania.

Cotatia Impact a urcat cu 43,54%

Actiunile dezvoltatorului imobiliar Impact Contractor and Developer simbol IMP) au adus investitorilor, in perioada 22 octombrie - 22 noiembrie, cel mai mare randament din piata, de 43,54%, potrivit unei analize a ziarului BURSA. Astfel, pe 22 octombrie, pretul mediu al unei actiuni IMP a fost de 0,2094 lei/unitate, in timp ce pe 22 noiembrie, de 0,3016 lei/unitate.

A devenit cel mai fierbinte loc din Europa. Ce se intampla acum in Ucraina, dupa ce autoritatile au renuntat la semnarea acordului cu UE

Protestele violente au continuat la Kiev cu o bataie in toata regula chiar in fata sediului Guvernului! Manifestantii, care sustin integrarea in Uniunea Europeana, si-au impartit pumni cu fortele de.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )