Libnet.ro
UNICEF

05:30

De ce americanii nu vor mai avea voie in Europa din cauza felului in care au gestionat pandemia

Playtech Playtech,
De ce americanii nu vor mai avea voie in Europa din cauza felului in care au gestionat pandemia

Uniunea Europeana lucreaza la o lista care va contine toate tarile ale caror locuitori nu vor mai avea voie sa intre pe teritoriul statelor membre. UE nu vrea sa-si asume riscuri in ceea. continuă pe Playtech

Jumatate dintre romani isi vor face concediul in Romania, din cauza pandemiei

Jumatate dintre romani au intentia sa-si petreaca urmatoarea vacanta in Romania, in contextul pandem.

Cetatenii din SUA si Rusia ar putea avea in continuare interdictie de intrare in UE din cauza coronavirusului (surse)

Cetatenii din SUA, Rusia si Brazilia ar putea avea in continuare interdictie de intrare in Uniunea Europeana din cauza situatiilor legate de coronavirus, atunci cand blocul comunitar isi va actualiza in urmatoarele zile recomandarile de calatorie, au confirmat miercuri pentru DPA surse europene, relateaza Agerpres.

Spania si-a redeschis frontierele. Cetatenii UE nu vor mai sta in carantina doua saptamani

Spania si-a redeschis frontierele pentru europeni, dar premierul Pedro Sanchez a adus aminte populatiei ca ramane vulnerabila in fata coronavirusului si ca nu trebuie sa lase garda jos, relateaza AFP. Cetatenii UE nu vor mai fi obligati sa ramana timp de doua saptamani in carantina la sosirea in tara.

Ce se intampla cu elevii care au ratat Evaluarea Nationala din cauza temperaturii crescute. Anuntul facut de ministrul Anisie

Peste 155. 000 de absolventi ai clasei a XII-a vor sustine, luni, prima proba a examenului de Bacalaureat, iar cei patru elevi care au ratat examenul de la Evaluarea Nationala din cauza temperaturii crescute vor da proba pe 29 iunie, a anuntat ministrul Educatiei.

Nastere cu final tragic! Campioana mondiala a murit din cauza unor complicatii, la scurt timp dupa ce si-a adus copilul pe lume

Bobana Velickovic, campioana modiala de origine sarba, la tir, s-a stins din viata, duminica, intr-un spital din Belgrad,din cauza unei nasterii cu probleme. Sportiva in varsta de doar 31 de.

Tir: Bobana Velickovic, tripla campioana europeana, a murit din cauza unor complicatii la nastere

Sarboaica Bobana Velickovic, tripla campioana europeana in proba de pistol cu aer comprimat 10 m, a murit la Belgrad, la varsta de 30 de ani, din cauza unor complicatii la nastere, relateaza presa din tara sa, citata de EFE.

Primele zboruri charter catre Bulgaria programate pentru sezonul estival, anulate din cauza cresterii cazurilor COVID-19

Primele zboruri charter catre Bulgaria programate pentru sezonul estival2020 au fost anulate din cauza cresterii accentuate a cazurilor Covid-19. Primul zborul a fost programat sa aduca 145 de turisti pe.

ANALIZA EULER HERMES PENTRU TRIMESTRUL SECUND AL ACESTUI AN: Romania va infrunta cea mai grava contractie trimestriala din ultimii 20 de ani

Euler Hermes: Romania va inregistra in 2020 o scadere economica de 5,5% * Criza generata de pandemie scoate in evidenta slabele fundamente economice Economia Romaniei va inregistra, in trimestrul al doilea din acest an, cea mai grava contractie trimestriala din ultimii 20 de ani si, mai mult decat atat, o scadere constanta a PIB-ului pana in primul trimestru al anului 2021, estimeaza specialistii Euler Hermes, intr-o analiza remisa Redactiei.

in Sectorul 4 se construieste cea mai moderna pasarela pietonala din Capitala

In Sectorul 4 al Capitalei, condus de primarul Daniel Baluta, va fi construita cea mai moderna pasarela pietonala din Bucuresti. Este vorba despre constructia pasarelei Popesti Vest, ce va deservi zona de sud.

UE vrea sa interzica calatorii americanii pe termen nedefinit, din cauza evolutiei coronavirus in SUA

Uniunea Europeana UE) vrea sa interzica zborurile ce provin din SUA la redeschiderea granitelor planuita la data de 1 iulie, avand in vedere modul dezastruos in care administratia Trump a infruntat pandemia cu noul coronavirus COVID-19), scrie New.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )