Libnet.ro
UNICEF

23:15

Amna iubeste din nou. Solista a plecat in vacanta cu noul iubit

B1 B1,
Amna iubeste din nou. Solista a plecat in vacanta cu noul iubit

Amna este in culmea fericirii. Faimoasa cantareata de muzica popiubeste din nou. Blondina se afla in vacanta, la mare, in compania unui barbat, pe care deocamdata il tine ascuns de ochii. continuă pe B1

Ungurii ne iau din nou fata. Au semnat acum un contract istoric

Un nou succes militar pentru Ungaria. Vecinii Romaniei au semnat un contract istoric cu cei de la Rheinmetall. Ungarii continua inarmarea. Au semnat un contract urias Compania germana Rheinmetall si Guvernul din Ungaria au infiintat o societate mixta care va produce vehicule de lupta blindate Lynx pe teritoriul ungur. Contractul este in valoare de peste .

Brad Pitt si Jennifer Aniston, din nou impreuna! Anuntul asteptat de milioane de fani

Brad Pitt si prima sa sotie, Jennifer Aniston, vor colabora, din nou, dupa o pauza de 19 ani! Fanii care inca mai spera la o impacare intre cei doi sunt in extaz. Proiectul se anunta unul cu adevarat special. Actorul i se va alatura lui Aniston pentru realizarea unui remake al unei comedii de succes, .

Selly a facut din nou accident cu masina de 70.000 de euro

La finele anului trecut, Selly a facut accident cu masina abia cumparata, in valoare de 70. 000 de euro. Si se pare ca ghinioanele se tin lant de el in ceea ce priveste bolidul de lux, intrucat celebrul vlogger a fost din nou protagonistul unui eveniment neplacut in trafic.

Selly a facut din nou accident. Ce s-a intamplat acum cu bolidul de 70.000 de euro

Selly, unul din cei mai in voga vloggeri, pare-se ca are mare ghinion cand vine vorba de masini. Vedeta Youtube-ului a fost surprinsa recent undeva in apropierea Bucurestiului cu bolidul de cateva zecei de mii de euro lovit, din nou. Bolid de 70. 000 de euro lovit din nou Anul trecut Selly isi anunta fanii ca .

FONDUL CLASEI LOVESTE DIN NOU Educatia nu este gratuita, elevii se revolta

Elevii au constat, acum si la modul oficial, ca educatia nu este gratuita in tara noastra. Celebrul fond al clasei loveste din nou, acum aparand intr-un act oficial. Asociatia Elevilor din Constanta AEC), Asociatia Elevilor din Bucuresti si Ilfov AEBI), Asociatia Elevilor din Maramures AEM), Asociatia Valceana a Elevilor AVE) condamna ferm includerea cheltuielilor cu fondul scolii si al clasei in cosul minim de consum pentru un trai decent al unei familii.

Biden: As inchide din nou tara pentru a combate pandemia de covid-19

Candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii SUA nr. ), Joe Biden, a afirmat ca ar fi de acord sa inchida din nou tara, daca oamenii de stiinta ar recomanda acest lucru pentru.

Vloggerul Colo, din nou pe internet. Primul mesaj al tanarului

Alexandru Balan, zis Colo, a revenit pe retelele sociale, dupa o pauza de aproape doua luni. Vloggerul a fost retinut si acuzat ca a instigat la violenta impotriva minorelor. Mesajul pe care l-a transmis fanilor, in randurile de mai jos. Vloggerul Colo a revenit in online Colo, pe numele sau real, Alexandru Balan, a revenit .

Un primar prins cu spaga in seiful casei intra din nou in batalia electorala, dupa ce a iesit din arest

Dupa ce a fost primar, sef in PDL si a stat in arest pentru fapte de coruptie, acum vrea din nou sa conduca din postura de edil, dar de data aceasta, din partea PMP.

Mircea Badea rade din nou de Andreea Esca

Realizatorul de la Antena 3 s-a folosit de o imagine postata pe Instagram de prezentatoarea stirilor de la Pro TV ca sa rada din nou de vedeta concurentei. Badea a ironizat-o pe.

COVID-19 loveste din nou in familia Andreei Esca? De ce au ajuns copiii vedetei la spital?

Andreea Esca a trecut prin momente de groaza in urma cu aproximativ o luna, cand atat ea cat si sotul si fiul ei, Aris, au fost diagnosticati cu coronavirus. Potrivit declaratiilor vedetei, aceasta a contractat virusului de la sotul ei si nu de la acea petrecere atat de controversata. insa cei doi copii ai Andreei Esca au ajuns din nou la spital cu doar o zi in urma.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )