Libnet.ro
UNICEF

05:15

Amnistia fiscala: A inceput numaratoarea inversa pentru beneficiari. Ce conditii trebuie indeplinite

Adevărul Adevărul,
Amnistia fiscala: A inceput numaratoarea inversa pentru beneficiari. Ce conditii trebuie indeplinite

Contribuabili care datoreaza dobanzi si penalitati, fie in urma unor intarzieri privind declararea si plata, a unor rectificari voluntare de declaratii, fie ca urmare a unor decizii de impunere emise in urma inspectiilor fiscale, mai au doar cateva zile pentru a putea cere anularea acestora. continuă pe Adevărul

A inceput numaratoarea inversa pentru Donald Trump

Esecurile se acumuleaza pentru Donald Trump pe masura ce numaratoarea inversa devine din ce in ce mai presanta: astazi este ziua cand vor fi certificate rezultatele alegerilor iar marii electori se vor intalni peste o saptamana pentru a alege al 46-lea presedinte al Statelor Unite.

DELOITTE: Numaratoare inversa pentru a beneficia de amnistia fiscala. Ce trebuie sa stie societatile interesate?

Societatile comerciale care datoreaza dobanzi si penalitati pentru impozitele si taxele restante la data de 31 martie 2020 mai au doar cateva zile pentru a solicita stergerea acestora. Termenul limita pentru a aplica amnistia fiscalaprevazuta de OUG 692020 este 15 decembrie 2020 inclusiv, conform unui comunicat trimis redactiei.

Amnistia fiscala, la final. Cat timp mai poate fi ceruta la ANAF anularea penalitatilor

Aveti datorii la stat? Debitorii catre ANAF care vor sa beneficieze de mica amnistie fiscala privind accesoriile calculate la datoriile inregistrate pana la 30. 2020 trebuie sa se grabeasca sa ceara acest lucru la Fisc. Anularea accesoriilor prevazuta de legislatia fiscala data in pandemie se poate face doar la cererera debitorilor, iar termenul expira in doar cateva zile.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )