Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ampla interventie de evacuare la un hotel apropiat de turnul Eiffel

Antena3 Antena3,
Ampla interventie de evacuare la un hotel apropiat de turnul Eiffel

Politia franceza a desfasurat o ampla interventie de evacuare la un hotel din Paris, in apropiere de turnul Eiffel. Stire in curs de actualizare. continuă pe Antena3

Turnul Eiffel, simbolul Parisului, a fost construit cu otel romanesc si cu ajutorul unei tehnologii revolutionare a unui inginer roman

Turnul Eiffel, unul dintre simbolurile Parisului, a fost contruit dupa o tehnologie revolutionara in secolul al XIX lea, inventata de inginerul roman Gheorghe Panculescu. Se presupune ca otelul din care a fost ridicat turnul a fost adus tot din Romania.

Turnul Eiffel incadrat in semnul pacii, simbolul prin care intreaga lume isi arata solidaritatea cu poporul francez

O imagine cu semnul pacii care incorporeaza Turnul Eiffel a devenit viral pe internet, dupa ce oamenii si brand-urile au inceput sa distribuie imaginea pe retelele de socializare in semn de solidaritate cu victimele atacurilor teroriste de la Paris, scrie businessinsider. com. Imaginea, care, potrivit unor surse, ar fi fost creata de catre designerul francez Jean Jullien, a fost distribuita pe Twitter de peste 44 de mii de ori si de alte 22 de mii de ori pe Facebook. Oamenii posteaza imaginea insostita de etichetele peaceforParis si prayforParis.

Eurodisney si Turnul Eiffel, inchise. Muzeul Luvru, ramane deschis

Turnul Eiffel si complexul Disney din Paris vor ramane inchise sambata, in urma atentatelor care au zguduit Franta si Europa. in schimb, Muzeul Luvru va ramane cu portile deschise publicului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )