Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ana Birchall lanseaza sageti otravite catre Dancila: Astia contribuie la scrierea unei pagini importante din istoria Romaniei

Antena3 Antena3,
Ana Birchall lanseaza sageti otravite catre Dancila: Astia contribuie la scrierea unei pagini importante din istoria Romaniei

Ana Birchall scrie, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca astia romanii din Diaspora - n. r. ) contribuie la scrierea unei pagini importante din istoria tarii, facand referire la numarul urias de. continuă pe Antena3

Ana Birchall lanseaza sageti otravite catre Dancila: Astia contribuie la scrierea unei pagini importante din istoria Romaniei

Ana Birchall scrie, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca astia romanii din Diaspora - n. r. ) contribuie la scrierea unei pagini importante din istoria tarii, facand referire la numarul urias de.

Ana Birchall, atac virulent la adresa Vioricai Dancila: Acum cateva zile nu stia la ce fac referire

Fostul ministru al Justitiei, Ana Birchall, a atacat-o miercuri pe Viorica Dancila, dupa ce candidatul PSD a spus ca nu isi asuma interventiile in justitie. Acum cateva zile, doamna Dancila spunea ca nu stie la ce fac referire. Cumva acum a inceput, brusc, sa-si aminteasca?, spune Birchall.

Ana Birchall, sageti catre Dancila: Astia contribuie la scrierea unei pagini importante din istoria Romaniei

Fostul ministru al Justitiei, Ana Birchall, lauda prezenta mare din diaspora la alegerile prezidentiale din 2019 si lanseaza un atac voalat la liderul PSD Viorica Dancila, care, in urma cu cateva zile, s-a referit la romanii din strainatate cu apelativul astia.

Ana Birchall lauda prezenta masiva a Diasporei la vot: Astia contribuie la scrierea unei pagini importante din istoria Romaniei acum, la 30 de ani de la caderea comunismului

Ana Birchall a tinut sa-i felicite pe romanii din strainatate care vin intr-un numar atat de mare la vot. Fostul ministru si-a amintit de ziua in care chiar ea a strabatut mai bine de 300 de kilometri pentru.

Ana Birchall, critici dure la adresa Vioricai Dancila: Cumva acum a inceput, brusc, sa-si aminteasca?

Ana Birchall, fostul ministru al Justitiei, a criticat-o in termeni duri pe Viorica Dancila, care a declarat, marti, ca nu a intervenit niciodata in sistemul judiciar din Romania si nu a facut niciun asalt.

Birchall, reactie dupa declaratiile lui Dancila despre Justitie: Tupeu maxim. Cumva acum a inceput, brusc, sa-si aminteasca?

Ana Birchall a sustinut ca Viorica Dancila a dat dovada de un tupeu maxim, marti seara, cand a raspuns intrebarilor jurnalistilor pe tema Justitiei. in timpul conferintei, candidata PSD la.

VIDEO Mesajul lui Iohannis catre Dancila: Contracandidatul ala.. sa isi faca singura campanie

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis contracandidatului sau de la PSD, Viorica Dancila, sa isi faca singura campanie, in replica la apelul acesteia la o dezbatere electorala chiar inainte de alegeri.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )