Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ana Birchall, in SUA. Care sunt prioritatile guvernarii

Antena3 Antena3,
Ana Birchall, in SUA. Care sunt prioritatile guvernarii

Cresterea nivelului investitiilor americane in Romania si continuarea evolutiilor pozitive in relatiile comerciale dintre cele doua tari sunt obiective prioritare ale guvernarii, i-a transmis. continuă pe Antena3

Ce au discutat vicepremierul Ana Birchall si asistentul secretarului de Stat al SUA

Asistentul secretarului de Stat al SUA, Wess Mitchell, s-a intalnit, marti dimineata, cu mai multi membri ai Guvernului, in cadrul reuniunii Plenare a Dialogului Strategic Romania Statele Unite ale Americii, sedinta co-prezidata de vicepremierul Ana Birchall. Pe ageda discutiilor au fost teme ca securitatea regionala, cooperarea economica, precum si intarirerea parteneriatului strategic.

Ana Birchall, intrevedere cu Wess Mitchell: Aprofundarea cooperarii noastre are un rol determinant in asigurarea securitatii si a stabilitatii in regiunea Europei Centrale si de Est (FOTO, VIDEO)

Vicepremierul pentru implementarea parteneriatelor strategice, Ana Birchall, a avut marti o intrevedere cu Wess Mitchell, asistentul pentru afaceri europene si eurasiatice al secretarului de stat al SUA, in.

Rezultatele de la Evaluarea Nationala 2018, afisate marti de Ministerul Educatiei. Cum se rezolva contestatiile si care sunt conditiile n care parintii pot vedea lucrarile de examen ale copiilor

Rezultatele de la Evaluarea Nationala 2018 vor fi afisate marti, pana la ora 12:00, la avizierele scolare. Acestea sunt primele note obtinute de absolventii de clasa a VIII-a la examen. Elevii care sunt nemultumiti de rezultate pot sa depuna contestatii, intre orele 14:00-19:00. La contestatie, fiecare lucrare este evaluata de catre doi profesori. in cazul in care notele acordate dupa reevaluare sunt mai mari sau mai mici cu 1,5 puncte decat nota dinainte de contestatii, atunci lucrarea merge la inca doi profesori. Vezi in articol Rezultatele de la Evaluarea Nationala din ultimii 14 ani.

nalta Curte: Posibila sentinta de prima instanta n dosarul n care sunt judecati deputatul Mircea Draghici, fostul presedinte al CJ Arges, Constantin Nicolescu, si 38 de primari si viceprimari

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta miercuri o prima sentinta in dosarul in care sunt judecati pentru fapte de coruptie deputatul Mircea Draghici, fostul presedinte al Consiliului Judetean Arges Constantin Nicolescu, 38 de primari si viceprimari de comune, un fost director executiv al Agentiei de Implementare a Proiectelor Arges si doua angajate ale unei firme de consultanta, transmite Agerpres.

Alina Mungiu-Pippidi, despre protestul din Piata Victoriei: Avem un grup de oameni care sunt foarte provocatori. Menirea lor este sa provoace o interventie in forta a jandarmilor (VIDEO)

Alina Mungiu-Pippidi si-a exprimat, in direct pentru Stirile B1TV, ingrijorarea privind felul in care au ajuns protestele impotriva PSD, afirmand ca vede in multimea un grup de persoane care doreste doar sa.

Statul ofera 1.000 de euro la fiecare internship transformat in angajare. Care sunt conditiile

Firmele vor fi stimulate sa angajeze persoanele pe care le aduc in internship prin acordarea unei sume fixe de la stat. Potrivit unui proiect de act normativ care a trecut miercuri de votul decisiv al.

Horoscop. Care sunt slabicunile fiecarei zodii

Se spune ca trebuie sa iti cunosti bine slabiciunile pentru a le putea controla, daca tot nu reusesti sa scapi definitiv de ele. Berbec - Esti o persoana impulsiva, care actioneaza intotdeauna.

Diferenta dintre merele verzi si cele rosii. Care sunt mai sanatoase. Explicatia medicilor

Exista multe sortimente de mere. Rosii, verzi sau galbene, merele sunt gustoase, dar si sanatoase. Desi bogate in vitamine si antioxidanti, medicii spun ca cele mai sanatoase mere sunt cele verzi, pentru ca.

BOMBA PENSIILOR a explodat: Totul se RECALCULEAZA! Care sunt categoriile ce vor primi BANI MAI PUTINI...

Un act normativ publicat in Monitorul Oficial le permite persoanelor care s-au pensionat anticipat partial din 2011 si pana la mijlocul anului 2016 sa ceara recalcularea pensiilor. Doar ca recalcularea se va.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )