Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANA BIRCHALL: Tara noastra acorda o importanta deosebita cooperarii cu SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANA BIRCHALL: Tara noastra acorda o importanta deosebita cooperarii cu SUA

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, care este si vicepremierul pentru implementarea parteneriatelor strategice, interimar, s-a intalnit, ieri, cu o delegatie a Departamentului de Justitie din Statele Unite ale Americii, condusa de procurorul general William Barr. continuă pe Ziarul Bursa

Ana Birchall: Cooperarea Romania - SUA in domeniul justitiei reprezinta o componenta importanta

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, care este si vicepremierul pentru implementarea parteneriatelor s.

Ana Birchall, intalnire pe teme de justitie cu Procurorul General al SUA

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, s-a intalnit marti cu o delegatie a Departalentului de Justitie din SUA, condusa de Procurorul General al Statelor Unite, William Barr. Potrivit unui comunicat din partea ministerului, cei doi au discutat despre cooperarea bilaterala dintre cele doua state, cu teme din domeniul justitiei, precum si despre teme de pe agenda europeana.

Dancila: Am avut o discutie cu Ana Birchall, i-am spus ca vreau ca niciun ministru sa nu mai incerce sa aduca Justitia in curtea Guvernului

Premierul Viorica Dancila a declarat marti ca a avut o discutie cu ministrul Justitiei, Ana Birchall, careia i-a spus ca vrea ca ministrii sa nu faca referire la Justitie sau sa intervina in acest domeniu, transmite Agerpres.

WILLIAM BARR: Tara noastra, un aliat ce respecta statul de drept

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, astazi, la Cotroceni, pe Procurorul General al SUA, William Barr, care a evidentiat importanta ca Romania sa ramana un aliat predictibil, stabil si responsabil, care respecta si promoveaza valorile democratice si statul de drept.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )