Libnet.ro
UNICEF

11:31

Ana Bogdan, victorie uriasa la Australian Open. A trecut de Kristina Mladenovic, numarul 11 mondial

Antena3 Antena3,
Ana Bogdan, victorie uriasa la Australian Open. A trecut de Kristina Mladenovic, numarul 11 mondial

Jucatoarea romana de tenis Ana Bogdan a reusit sa se califice in runda a doua a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o surprinzator pe Kristina Mladenovic F. continuă pe Antena3

Australian Open: Ana Bogdan, in turul doi dupa ce a invins-o pe Kristina Mladenovic, favorita 11

Ana Bogdan locul 104 WTA) a invins-o, marti, pe Kristina Mladenovic Franta), favorita numarul 11, scor 6-3, 6-2, calificandu-se astfel in premiera in mansa a doua a turneului de la Australian Open.

Halep are o sansa uriasa: De ce Australian Open e ocazia perfecta pentru ca Simona sa castige un Grand Slam

Simona Halep porneste la Melbourne din postura de lider WTA, insa nu doar pozitia din clasament o pune in pole-position pentru un succes mult asteptat.

Bogdan produce surpriza si o elimina pe Mladenovic

Ana Bogdan a furnizat surpriza zilei de marti la Australian Open prin eliminarea frantuzoaicei Kristina Mladenovic, a 11-a favorita.

Ana Bogdan si-a indeplinit un vis: Tot anul 2017 am alergat dupa el si parca nu imi era destinat mie

Ana Bogdan a reusit una dintre cele mai mari surprize de la Australian Open, eliminand-o pe Kristina Mladenovici, o jucatoare clasata cu 90 de locuri inaintea ei.

Australian Open 2018: Irina Begu a fost eroina zilei. in scena intra Simona Halep, Sorana Cirstea si Ana Bogdan

Irina Begu a fost una dintre protagonistele primei zile de la Australian Open, revenind incredibil in meciul cu Ekaterina Makarova.

VIDEO Revenire impresionata si victorie mare pentru Sorana Carstea la Australian Open, dupa ce a irosit sase mingi de meci

Sorana Carstea a obtinut o victorie extrem de muncita in primul tur de la Australian Open, unde a trecut de Zarina Dyas, din Kazahstan.

Halep sufera pentru victorie in primul tur la Australian Open

Simona Halep a avut parte de un prim tur greu la Australian Open, un meci castigat la mare lupta cu tanara Destanee Aiava, reprezentanta gazdelor in varsta de doar 17 ani, si care putea avea urmari groaznice pentru lidera mondiala din cauza unei accidentari in debutul setului secund.

VIDEO Australian Open: Maria Sharapova, victorie fara emotii la revenirea in turneul de la Antipozi

Revenita la Australian Open, dupa ce in 2016 a fost depistata pozitiv chiar la acest turneu, Maria Sharapova 48 WTA) a debutat cu o victorie categorica, scor 6-1, 6-4 in fata jucatoarei Tatjana Maria Germania, 47 WTA). Rusoaica a avut nevoie de o ora si 20 de minute pentru a-si asigura calificarea in mansa secunda a primului turneu de Grand Slam al anului.

Victorie fantastica pentru Irina Begu, in primul tur la Australian Open. A revenit incredibil intr-un meci care parea pierdut si care a durat peste trei ore

Irina Begu a oferit meciul inceputului de turneu la Australian Open si a incheiat victorioasa o partida in care a refuzat sa cedeze lupta.

VIDEO Victorie fantastica pentru Irina Begu, in primul tur la Australian Open. A revenit incredibil intr-un meci care parea pierdut si care a durat peste trei ore

Irina Begu a oferit meciul inceputului de turneu la Australian Open si a incheiat victorioasa o partida in care a refuzat sa cedeze lupta.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )