Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ana Gutu, numita Secretar de Stat in Guvernul Romaniei

Adevărul Adevărul,
Ana Gutu, numita Secretar de Stat in Guvernul Romaniei

Profesorul universitar si actualul vicepresedinte al Partidului Unitatii Nationale PUN), Ana Gutu, a fost numita in functia de secretar de stat al Departamentului pentru Relatia cu Republica Moldova de catre prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban. Despre aceasta a anuntat pe pagina sa de Facebook europarlamentarul Eugen Tomac, transmite IPN. continuă pe Adevărul

O avocata din Bistrita, numita secretar de stat in Ministerul Justitiei: Am sustinerea PNL Bistrita, care a obtinut rezultate bune la alegeri Ea are 16 locuinte si 16 terenuri

Olivia Diana Morar, avocat din Bistrita, a fost numita marti in functia de secretar de stat in Ministerul Justitiei. Ea era consilier municipal si a demisionat. Morar a declarat pentru HotNews. ro ca pentru postul de secretar de stat a primit sustinerea PNL Bistrita-Nasaud, organizatie cu rezultate bune la ultimele alegeri. intrebata despre oportunitatea desfiintarii Sectiei speciale, ea a spus ca va formula o opinie dupa ce va afla politicile publice pe care le promoveaza PNL in guvern.

Luminita Barcari, fost inspector scolar in judetul Ialomita, numita secretar de stat in Ministerul Educatiei

Fost inspector scolar general in judetul Ialomita, Luminita Barcari a fost numita de premierul Ludovic Organ in functia de secretar de stat la Ministerul Educatiei.

Ana Gutu, fosta deputata la Chisinau, este secretar de stat pentru Relatia cu Republica Moldova

Premierul Ludovic Orban a numit-o pe Ana Gutu, fosta deputata in Parlamentul de la Chisinau, in func.

O avocata cu 16 case, fiica de capitan de Securitate, numita secretar de stat la Ministerul Justitiei

Premierul Ludovic Orban a facut o noua numire controversata in Guvern. Potrivit deciziei publicate luni in Monitorul Oficial, Olivia Diana Morar a devenit secretar de stat in Ministerul Justitiei.

UDMR vrea sa dea jos guvernul Romaniei: cu ce l-a suparat Orban pe Hunor

Daca ai vreun dubiu in legatura cu influenta pe care o are UDMR-ul in Romania, este suficient sa asculti cel mai recent discurs al lui Kelemen Hunor cu referire la guvernul Orban. in ultimele saptamani, s-a dezbatut intens posibilitatea alegerii primarilor intr-unul sau doua tururi de scrutin. PSD-ul si UDMR-ul si-au dorit primari intr-un singur .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )