Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ana Maria Patru si Mircea Geoana, audiati de Comisia parlamentara de ancheta a alegerilor din 2009

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ana Maria Patru si Mircea Geoana, audiati de Comisia parlamentara de ancheta a alegerilor din 2009

Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 continua astazi, de la ora 9:00, audierile, primul fiind invitat Mircea Geoana, care va fi urmat de fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente AEP) Ana Maria Patru si de secretari de stat din MAI de la vremea respectiva, potrivit surselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Ana Maria Patru si Mircea Geoana, audiati de Comisia parlamentara de ancheta a alegerilor din 2009

ACTUALIZARE 11:19 Ana Maria Patru a anuntat comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 ca declina invitatia la audieri Fosta presedinta a AEP Ana Maria Patru a trimis o scrisoare comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, in care i-a informat pe membrii acesteia ca declina invitatiala audieri, potrivit unor surse din presa. Ea era asteptata luni la comisia de ancheta. *ACTUALIZARE 10:04 Geoana: Vizita la Vintu din 2009 a avut un impact modest in alegeri --------- Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 continua astazi, de la ora 9:00, audierile, primul fiind invitat Mircea Geoana, care va fi urmat de fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente AEP) Ana Maria Patru si de secretari de stat din MAI de la vremea respectiva, potrivit surselor din presa.

Ana Maria Patru si Mircea Geoana, audiati luni de Comisia parlamentara de ancheta a alegerilor din 2009

Mircea Geoana si fosta vicepresedinta a Autoritatii Electorale Permanente, Ana Maria Patru, acuzata ca ar fi avut in biroul sau un portret al lui Traian Basescu, sunt audiati luni de Comisia parlamentara de ancheta pentru alegerile din 2009.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )