Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ana Munteanu: Igor Dodon este unica persoana de stat care m-a apreciat pentru succesul obtinut la Vocea Romaniei VIDEO

Adevărul Adevărul,
Ana Munteanu: Igor Dodon este unica persoana de stat care m-a apreciat pentru succesul obtinut la Vocea Romaniei VIDEO

Castigatoarea celui de-al saptelea concurs Vocea Romaniei, Ana Munteanu, afirma ca Igor Dodon este prima si unica persoana de stat care a felicitat-o pentru succesul obtinut la acest concurs. Declaratia tinerei interprete a fost facuta in contextul unui val de critici la adresa ei, dupa ce a acceptat un premiu din partea presedintelui Republicii Moldova. continuă pe Adevărul

VIDEO Castigatoarea de la Vocea Romaniei, reactie dupa ce a fost criticata ca a acceptat un premiu de la Igor Dodon

Castigatoarea celui de-al saptelea concurs Vocea Romaniei, Ana Munteanu, afirma ca Igor Dodon este prima si unica persoana de stat care a felicitat-o pentru succesul obtinut la acest concurs. Declaratia tinerei interprete a fost facuta in contextul unui val de critici la adresa ei, dupa ce a acceptat un premiu din partea presedintelui Republicii Moldova.

Rusine ANA MUNTEANU: cu Dodon, la masa cu separatistii transnistreni.

Cu aceeasi masa cu separatistii transnistreni a ales sa se aseze Ana Munteanu, castigatoarea de la Vocea Romaniei. in aceeasi zi in care presedintele Republicii Moldova decora doi separatisti transnistreni pentru ca impuscau moldoveni acum 25 de ani, Ana Munteanu s-a plimbat semeata sa isi ridice diploma de la Igor Dodon.

Rusine, Ana Munteanu: cu Dodon, la masa cu separatistii transnistreni

La aceeasi masa cu separatistii transnistreni a ales sa se aseze Ana Munteanu, castigatoarea de la Vocea Romaniei. in aceeasi zi in care presedintele Republicii Moldova decora doi separatisti transnistreni pentru ca impuscau moldoveni acum 25 de ani, Ana Munteanu s-a plimbat semeata sa isi ridice diploma de la Igor Dodon.

PAS: intr-un an de mandat Igor Dodon nu a realizat nimic din ce a promis

Reprezentantii Partidului Actiune si Solidaritate PAS) sustin ca Igor Dodon este primul presedinte din istoria tarii care s-a lasat suspendat din functie. in primul an de mandat, Igor Dodon nu a realizat nimic din ce a promis.

Rusine, draga Ana Munteanu. Castigatoarea Vocei Romaniei, criticata de catre Constantin Codreanu pentru ca a acceptat un premiu de la Igor Dodon

Deputatul roman Constantin Codreanu a criticat-o pe cea de-a saptea castigatoarea a concursului Vocea Romaniei, Ana Munteanu, pentru faptul ca a acceptat Diploma de onoare a presedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon.

Rusine, draga Ana Munteanu. Castigatoarea Vocei Romaniei, criticata pentru ca a acceptat un premiu de la Igor Dodon

Deputatul roman Constantin Codreanu a criticat-o pe cea de-a saptea castigatoarea a concursului Vocea Romaniei, Ana Munteanu, pentru faptul ca a acceptat Diploma de onoare a presedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon.

Rusine, draga Ana Munteanu. Castigatoarea de la Vocea Romaniei, criticata de Constantin Codreanu pentru ca a acceptat un premiu de la Igor Dodon

Deputatul roman Constantin Codreanu a criticat-o pe cea de-a saptea castigatoare a concursului Vocea Romaniei, Ana Munteanu, pentru faptul ca a acceptat Diploma de onoare a presedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon.

Igor Dodon i-a oferit Anei Munteanu Diploma de onoare a presedintelui Republicii Moldova

Igor Dodon i-a oferit castigatoarei celui de-al saptelea sezon al show-ului Vocea Romaniei, Ana Munteanu, Diploma de onoare a presedintelui Republicii Moldova, pentru promovarea tarii in lume.

Castigatoarea Vocii Romaniei hulita pe net fiindca a acceptat decoratia lui Igor Dodon

Ana Munteanu din Republica Moldova a castigat de curand prestigiosul premiu I al Vocii Romaniei. Igor Dodon aprofitat de ocazie si a decorat-o pe artista. Protestele nu au.

Igor Dodon isi incheie anul asa cum l-a inceput, cu o vizita la Moscova:I-am urat domnului Putin victorie in alegeri, il consider un lider remarcabil

Anul 2018 este unul de importanta cruciala pentru tarile noastre. In Federatia Rusa urmeaza sa aiba loc alegeri pentru functia de presedinte al tarii. I-am urat domnului Putin victorie in acest scrutin. Il consider un lider remarcabil in istoria Federatiei Ruse care a intors tarii sale statutul de mare putere mondiala, a scris presedintele moldovean Igor Dodon pe Facebook, potrivit Agora. md.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )