Libnet.ro
UNICEF

05:45

ANAF anunta: Identificarea vizuala online pentru inregistrarea in SPV

Hotnews Hotnews,
 ANAF anunta: Identificarea vizuala online pentru inregistrarea in SPV

Ministerul Finantelor Publice si Agentia Nationala de Administrare Fiscala au dezvoltat si implementat o noua facilitate a serviciului Spatiul Privat Virtual pentru persoanele fizice: identificarea vizuala online, care este operationala din 11 august, se arata intr-un comunicat de presa. continuă pe Hotnews

Citu anunta o premiera absoluta la ANAF: Acum trebuie doar sa vedeti ce faceti cu toate orele libere pe care le aveti in plus

Ministrul Finantelor Florin Citu anunta in premiera absoluta identificarea vizuala online pentru inregistrarea in Spatiul Privat Virtual SPV). El afirma astfel ca acum trebuie doar sa vedeti ce faceti cu toate orele libere pe care le aveti in plus.

Schimbare totala la ANAF. Anuntul momentului facut de ministrul Florin Citu

Premiera absoluta la ANAF anuntata de Florin Citu. Acum trebuie doar sa vedeti ce faceti cu toate orele libere pe care le aveti in plus Anuntul momentului facut de Citu. Ce se schimba la ANAF Florin Citu, Ministrul Finantelor anunta in premiera absoluta identificarea vizuala online pentru inregistrarea in Spatiul Privat SPV). Acesta afirma ca .

Nivel record de aplicari online pentru slujbe, in luna iulie. Se inregistreaza o crestere cu 50% fata de anul trecut

Potrivit platformei de recrutare online eJobs, numarul de aplicari pentru noi joburi a atins un nou record in luna iulie, fiind cu 50% mai mare fata de aceeasi luna a anului trecut. Astfel, numarul de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )