Libnet.ro
UNICEF

10:15

ANAF aplica sanctiuni de 1,6 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANAF aplica sanctiuni de 1,6 milioane lei

Inspectorii Directiei Generale Antifrauda Fiscala, din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), au continuat actiunile de control desfasurate la nivel national pentru a creste gradul de fiscalizare a incasarilor si au aplicat sanctiuni contraventionale in valoare totala de peste 1,6 milioane lei, a anuntat, astazi, institutia. continuă pe Ziarul Bursa

Compania IT romneasca Bittnet vrea afaceri de 100 milioane lei, anul urmator, si planuieste noi achizitii

Bittnet, firma de IT fondata de fratii Cristian si Mihai Logofatu, tineste o cifra de afaceri de 100 milioane lei pana in 2020. GECAD NET, firma recent achizitionata de cei doi de la omul de afaceri Radu Georgescu, va fi transformata in DENDRIO si se pregatesc de alte doua noi achiztii.

Inspectorii antifrauda au sanctionat cu 1,2 milioane lei mai multe firme din domeniul alimentatiei publice

Inspectorii directiei Antifrauda Fiscala din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) au aplicat sactiuni totale de 1,2 milioane mai multor firme din domeniul alimentatiei publice, a anuntat astazi institutia.

Volum de doar 22 milioane lei

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, un volum de numai 21,7 milioane de lei 4,67 milioane de euro), inferior celui din sedinta anterioara, de 22,6 milioane de lei si cu mult sub valoarea medie consemnata in acest an, de 56,3 milioane de lei.

Cti bani au primit participantii la Pilonul II de pensii n cei 10 ani de functionare a sistemului: Peste 19.000 de persoane au ncasat peste 91 milioane de lei

Peste 6800 de participanti au primit pensii pentru limita de varsta in valoare de peste 58,9 milioane de lei, 366 de persoane au primit pensii de invaliditate in valoare de 927. 675 lei si 11. 876 de plati in valoare de peste 31,1 milioane lei s-au facut catre rudele participantilor decedati, potrivit datelor transmise HotNews. ro de catre ASF. La momentul actual nu exista legea de plata de pensiilor din sistemul privat, dar pentru cei care indeplinesc conditiile de pensionare se plateste valoarea activului net personal sub forma de plata unica sau esalonat pe o perioada de maximum 5 ani, in functie de alegerea participantului, conform unei Norme ASF.

Vitacom Electronics incheie primul trimestru din 2018 cu afaceri de 13,5 milioane lei

Vitacom Electronics, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de electro-retail, a incheiat primul trimestru al anului in curs cu o cifra de afaceri de 13,5 milioane de lei, in crestere cu 25% fata de perioada similara a anului trecut.

E-Distributie Muntenia a investit 6 milioane lei in modernizarea retelelor electrice din Cotroceni

Distribuitorul de energie E-Distributie Muntenia a investit aproximativ 6 milioane de lei pentru modernizarea retelelor de medie si joasa tensiune din zona Cotroceni din Bucuresti, cu scopul de a imbunatati calitatea serviciului de distributie a energiei electrice pentru circa 5. 000 de consumatori, se arata intr-un comunicat al companiei, dat publicitatii.

Municipalitatea vrea sa investeasca 275 milioane lei in reabilitarea termoficarii

Primaria Capitalei vrea sa investeasca aproape 275 de milioane de lei pentru reabilitarea sistemului de termoficare din Bucuresti, pe o lungime de 31,6 kilometri, impartita in sapte loturi. Investitia ar urma sa se deruleze pe o durata de doi ani, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB) ce va avea loc joi, conform news. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )