Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANAF a demarat operatiunea Iceberg prin care verifica marile companii din Romania

Antena3 Antena3,
ANAF a demarat operatiunea Iceberg prin care verifica marile companii din Romania

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a demarat operatiunea Iceberg, care reprezinta o actiune de verificare fiscala a celor mai mari companii, acoperind toate domeniile de activitate economica. continuă pe Antena3

ANAF a demarat operatiunea Iceberg, prin care va verifica marile companii din tara

Companiile mari din Romania vor fi verificate in 2019 de inspectorii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) in cadrul operatiunii Iceberg, care va acoperi toate domeniile de activitate economica.

ANAF a demarat operatiuneaIceberg. Guvernul a dat ordinul de ATAC - Marile companii, vizate

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a demarat operatiuneaIceberg reprezentand o actiune ampla de verificare fiscala a celor mai mari companii, acoperind toate domeniile de activitate.

Fiscul anunta controale ample la toate marile companii. Cum se va desfasura operatiunea Iceberg

Agentia Nationala de Administrare Fiscala anunta ca a demarat operatiunea Iceberg, reprezentand o actiune ampla de verificare fiscala a celor mai mari companii, acoperind toate domeniile de activitate economica din Romania.

OPREATIUNEA ICEBERG, ANAF va verifica cele mai mari companii din Romania

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a anuntat ca a demarat operatiunea Iceberg, reprezentand o actiune ampla de verificare fiscala a celor mai mari companii, acoperind toate domeniile economice din Romania.

Indicele ROBOR se apropie din nou de 3%! Senatorul Daniel Zamfir: Acesta e artificiul prin care bancile umfla ratele romanilor

Indicele ROBOR se apropie din nou de 3%! Dupa doua saptamani in care indicele in baza caruia se calculeaza dobanzile la creditele in lei a scazut, luni acesta a fost cotat la 2. 97%, aproape la fel ca la.

LONDRA: Aplicatie prin care europenii pot ramane in Regatul Unit dupa Brexit

Guvernul britanic lanseaza astazi o aplicatie pe telefonul mobil pe care rezidentii europeni instalati in Regatul Unit isi pot depune cerearea pentru a ramane in tara dupa Brexit.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )