Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANAF lanseaza o noua aplicatie pentru depunerea online a Declaratiei Unice

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ANAF lanseaza o noua aplicatie pentru depunerea online a Declaratiei Unice

ANAF a anuntat vineri ca, pentru a simplifica completarea si depunerea online a Declaratiei Unice, pune la dispozitia contribuabililor o aplicatie informatica dedicata, scrie Ziare. com . continuă pe Wall-Street Ro

Aplicatie informatica pentru depunerea online a Declaratiei Unice

ANAF pune la dispozitia contribuabililor o aplicatie informatica dedicata, care poate fi accesata la adresa declunica. anaf. ro, pentru a simplifica completarea si depunerea online a Declaratiei Unice, se spune intr-un comunicat al institutiei.

ANAF anunta lansarea unei noi aplicatii pentru a simplifica depunerea online a Declaratiei Unice

ANAF anunta ca pune la dispozitie contribuabililor o aplicatie informatica pentru a usura completarea si depunerea online a Declaratiei Unice. Declaratia Unica se poate completa si depune de la.

Angajatii din penitenciare avertizeaza ca depun o noua plngere pentru abuz n serviciu mpotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader

Angajatii din penitenciare avertizeaza ca vor depune o noua plangere pentru abuz in serviciu impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pentru nerespectarea legii in ceea ce priveste plata orelor suplimentare efectuate si nerecuperate in termen de 60 de zile, subliniind ca au fost pagubiti cu aproape 3 milioane de lei, transmite Agerpres.

Guvernul amana termenul pentru depunerea Declaratiei Unice, din cauza sistemului invechit al ANAF!

Infrastructura IT invechita a ANAF pune probleme contribuabililor. Site-ul institutiei a cedat de mai multe ori in aceasta perioada, in care persoanele fizice care obtin venituri din activitati independente trebuie sa depuna Declaratia Unica. In aceste.

UPDATE Guvernul a decis prelungirea termenului pentru depunerea Declaratiei unice, pna pe 31 iulie

Guvernul a adoptat, in sedinta de joi, o ordonata de urgenta prin care a fost prelungit, pana pe 31 iulie, termenul de depunere a declaratiei unice de catre contribuabili, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Nelu Barbu.

Guvernul ia n calcul prelungirea termenului pentru depunerea Declaratiei unice

Termenul de depunere a Declaratiei unice ar urma sa fie prelungit pana la 31 iulie, prin ordonanta de urgenta, proiectul fiind discutat in sedinta de Guvern, anunta Digi24. ro.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )