Libnet.ro
UNICEF

01:06

ANAF propune ca doar romanii cu restante de peste 15.000 lei la stat sa apara pe lista datornicilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ANAF propune ca doar romanii cu restante de peste 15.000 lei la stat sa apara pe lista datornicilor

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a anuntat, joi, ca propune modificarea procedurii de publicare a listelor cu obligatii fiscale restante, in sensum in care doar persoanele fizice cu datorii neachitate la timp de cel putin 15. 000 lei sa. continuă pe Wall-Street Ro

ANAF propune ca doar romanii cu restante de peste 15.000 lei la stat sa apara pe lista datornicilor

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a anuntat, joi, ca propune modificarea procedurii de publicare a listelor cu obligatii fiscale restante, in sensum in care doar persoanele fizice cu datorii neachitate la timp de cel putin 15. 000 lei sa apara pe listele publicate de catre institutie.

ANAF propune modificarea procedurii de publicare a listelor cu obligatii fiscale restante

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a propus modificarea procedurii de publicare a listelor cu obligatii fiscale restante, astfel incat doar persoanele fizice cu datorii de cel putin 15. 000 lei neachitate la timp sa apara pe listele publicate de catre institutie.

ANAF propune schimbarea procedurii de publicare a romanilor aflati pe lista rusinii

Agentia Nationala de Administrare Fiscala va schimba procedura de publicare a listelor cu restantierii la buget, marind plafoanele peste care numele firmelor si cele ale persoanelor fizice vor aparea in lista rusinii. Noile plafoane vor fi 500. 000 lei, pentru marii contribuabili;250. 000 lei, pentru contribuabilii mijlocii; 100. 000 lei, pentru celelalte categorii de debitori, inclusiv in cazul persoanelor fizice care inregistreaza obligatii fiscale restante si din desfasurarea de activitati economice in mod independent sau exercita profesii libere si 15. 000 lei, pentru debitorii persoane fizice, altele decat cele de la lit. c).

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )