Libnet.ro
UNICEF

07:30

ANAF scoate la licitatie mai multe proprietatile ale lui Sorin Ovidiu Vintu, sechestrate in dosarul FNI

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ANAF scoate la licitatie mai multe proprietatile ale lui Sorin Ovidiu Vintu, sechestrate in dosarul FNI

ANAF a anuntat astazi ca scoate la vanzare pe data de 28 septembrie 2017 mai multe bunuri detinute de catre Imobiliare Network 2002 SA Bucuresti, debitorul fiind Sorin Ovidiu Vintu. printre acestea se afla si Complexul hotelier Lebada de. continuă pe Wall-Street Ro

ANAF scoate la licitatie bunuri ale lui Sorin Ovidiu Vintu din Sulina, Giurgiu si Tulcea

Procurorii au pus sechestru pe mai multe imobile din tara si pe mai multe conturi bancare, unele din strainatate, in dosarul Petromservice, in care 12 persoane, printre care Sorin Ovidiu Vintu si Liviu Luca, au fost trimise in judecata pentru un prejudiciu de peste 80 de milioane de euro.

ANAF scoate la licitatie bunuri sechestrate ale lui Sorin Ovidiu Vintu din Sulina, Giurgiu si Tulcea

Procurorii au pus sechestru pe mai multe imobile din tara si pe mai multe conturi bancare, unele din strainatate, in dosarul Petromservice, in care 12 persoane, printre care Sorin Ovidiu Vintu si Liviu Luca, au fost trimise in judecata pentru un prejudiciu de peste 80 de milioane de euro.

Domeniile cu cele mai multe firme in proceduri de insolventa

O analiza prezentata miercuri de compania de asigurare de credite Coface Romania indica principalele domenii in care s-au produs cele mai multe insolvente ale firmelor romanesti, in priele 6 luni ale anului 2017.

Reactia Primariei Capitalei dupa demiterea Dorinei Lazar de la Odeon: Au fost constatate mai multe incalcari ale prevederilor legale

Primaria Capitalei a avut o prima reactie in urma demiterii Dorinei Lazar din functia de manager director) al Teatrului Odeon din Bucuresti, demitere care a venit la numai cateva zile dupa ce aceasta fusese reconfirmata in functie tot printr-un act al Primariei, in urma obtinerii notei 9,23 la evaluarea anuala.

Perchezitii la oameni de afaceri din Galati si Mioveni. Sunt suspectati ca au pagubit mai multe banci cu bilete la ordin fara acoperire

Politistii galateni au adus astazi la audieri doi administratori de firme, care sunt suspectati ca au completat mai multe bilete la ordin cu date nereale, prejudiciind mai multe banci cu sute de mii de lei.

Cei doi elevi eliminati de la BAC, proba Istorie, pentru ca lucrarile lor ar fi fost completate cu mai multe tipuri de scris, au reusit doua incercare. Ce note au luat

Ana-Maria si Mihai, cei doi elevi din Dambovita eliminati de la examenul de Bacalaureat pe motiv ca lucrarile lor au prezentat mai multe tipuri de scris, au reuit din a doua incercare sa promoveze examenul maturitatii. Ambii au fost eliminati de la Istorie si au sustinut examenul doar la aceasta proba.

Cei doi elevi eliminati de la BAC, proba Istorie, pentru ca lucrarile lor ar fi fost completate cu mai multe tipuri de scris, au reusit din a doua incercare. Ce note au luat

Ana-Maria si Mihai, cei doi elevi din Dambovita eliminati de la examenul de Bacalaureat pe motiv ca lucrarile lor au prezentat mai multe tipuri de scris, au reusit din a doua incercare sa promoveze examenul maturitatii. Ambii au fost eliminati de la Istorie si au sustinut examenul doar la aceasta proba.

Explozie puternica in Turcia. Mai multe persoane au fost ranite - VIDEO

O bomba plasata intr-un container de gunoi a explodat joi in provincia turca Izmir, pe coasta Marii Egee, iar mai multe persoane care se aflau intr-un autobuz au fost ranite, potrivit.

Franta va trebui sa inchida mai multe reactoare nucleare. Care este motivul

Nicolas Hulot, ministrul francez al Mediului, a afirmat, miercuri, ca Franta va trebui sa inchida mai multe reactoare nucleare. Asta pentru a-si indeplini obiectivul de a reduce ponderea energiei.

Lucrari pe autostrazile A1, A2 si A6. Trafic ingreunat pe mai multe drumuri nationale

Mai multe tipuri de lucrari se executa in cursul zilei de miercuri pe autostrazile A1, A2 si A6, arata Centrul Infotrafic. Potrivit soferilor, si pe Drumul National 1 traficul se desfasoara cu greutate.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )