Libnet.ro
UNICEF

22:00

ANAF sprijina mediul de afaceri: nu mai percepe dobanzi si penalitati de intarziere

B1 B1,
ANAF sprijina mediul de afaceri: nu mai percepe dobanzi si penalitati de intarziere

Masurile luate pentru sprijinirea firmelor au fost dublate si de catre un ajutor fiscal. Ministerul Finantelor Publice si ANAF au anuntat ca vor sprijini mediului de afaceri prin masura de a nu mai calcula. continuă pe B1

ANAF nu mai percepe dobanzi si penalitati de intarziere. Ce se intampla in privinta executarilor silite

Masurile economice pentru sprijinirea firmelor au fost completate si de anumite masuri fiscale, al caror scop este de a relaxa presiunea pusa pe angajatori.

GUVERNUL SPRIJINA MEDIUL DE AFACERI Creditele pentru microintreprinderi, garantate pana la 90% de catre stat

Ministerul Finantelor Publice va implementa un program multianual de sprijinire a IMM-urilor pentru diminuarea efectelor raspandirii virusului Covid-19, prin garantarea unor credite, subventionarea dobanzilor pentru aceste finantari, facilitati pentru societatile care intampina dificultati financiare, prorogarea termenelor de depunere a cererilor de res-tructurare a obligatiilor bugetare si a termenelor de plata a impozitelor locale datorate de populatie. Fiscul va sus-penda popririle pentru populatie, iar intreprinderile mici si mijlocii, care obtin certificat de situatie de urgenta, vor putea amana plata utilitatilor si a chiriilor, se arata in ordonanta de urgenta adoptata de Guvern.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )