Libnet.ro
UNICEF

19:31

ANAF: Veniturile bugetare din aprilie sunt cu 8,5% mai mari fata de aprilie trecut

Hotnews Hotnews,
 ANAF: Veniturile bugetare din aprilie sunt cu 8,5% mai mari fata de aprilie trecut

Totalul veniturilor bugetare realizate de Agentia Nationala de Administrare Fiscala in luna aprilie 2014 a insumat 17,02 mld. lei, ceea ce reprezinta o depasire cu 8,5 % sau cu 1,33 mld. lei) mai mult decat in perioada similara din anul 2013, a comunicat luni, Fiscul. La bugetul de stat s-au incasat 12,24 mld. lei, cu peste un miliard mai mult fata de anul 2013, ceea ce reprezinta o crestere cu 12,45 % - indice nominal. continuă pe Hotnews

Veniturile bugetare din aprilie, cu 8,5% mai mari decat trecut

Veniturile bugetare realizate de Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) in aprilie au insumat 17. 021,03 milioane lei, cu 8,5% mai mult indice nominal) decat in perioada similara a anului trecut, cand ele s-au cifrat la 15. 688,85 milioane lei, conform unui comunicat remis astazi redactiei.

Relu Fenechiu, din penitenciar: Sunt nevinovat, ma voi lupta si lucrurile nu vor ramane asa!

Fostul ministru Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani de inchisoare, scrie din penitenciar ca se va adresa institutiilor internationale pentru ca rechizitoriul sau sa fie evaluat de experti straini, spunand ca este nevinovat si ca nimeni nu va putea.

Relu Fenechiu, scrisoare din penitenciar: Sunt nevinovat, ma voi lupta si lucrurile nu vor ramane asa!

Fostul ministru Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani de inchisoare in dosarul Transformatorul, scrie din penitenciar ca se va adresa institutiilor internationale pentru ca rechizitoriul sau sa fie evaluat de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )