Libnet.ro
UNICEF

4 Mai.

ANAF verifica apartamentele romanilor: Cum si de ce se vor face controalele

Adevărul Adevărul,
ANAF verifica apartamentele romanilor: Cum si de ce se vor face controalele

Fiscul a anuntat recent ca va verifica toate locuintele romanilor, in cadrul masurilor de combatere a evaziunii fiscale, in special pentru a depista eventualele venituri nedeclarate. continuă pe Adevărul

ANAF verifica apartamentele romanilor. De ce se vor face controale

Fiscul ia in calcul sa verifice proprietarii de locuinte, in cadrul masurilor de combatere a evaziunii fiscale, in special pentru a depista eventualele venituri nedeclarate. Procedural, verificarile ar putea.

ANAF: Nu facem descinderi in apartamentele romanilor!

ANAF face precizari dupa ce s-a vehiculat ca face verificari la domiciliile oamenilor. ANAF nu face descinderi in apartamentele romanilor. Referitor la articolele aparute in spatiul public, cu privir.

Prognoza meteo ingrijoratoare! Ninsorile vor face prapad. Se va produce polei, iar temperaturile vor fi extrem de scazute

Iarna incepe sa se faca simtita! Dupa temperaturi mai calde decat normalul perioadei, romanii simt in sfarsit frigul. Meteorologii au indicat care sunt regiunile care vor fi acoperite de polei si cat de frig va fi. Pprognoza meteo ANM! Iarna loveste Romania Temperaturile incep sa scada din ce in ce mai tare, iar iarna cuprinde .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 4 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )