Libnet.ro
UNICEF

18:30

Analisti: Monedele din Europa Centrala si de Est, inclusiv leul, se vor aprecia in 2015

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Analisti: Monedele din Europa Centrala si de Est, inclusiv leul, se vor aprecia in 2015

Soliditatea economiilor din Europa Centrala si de Est va contribui la aprecierea monedelor din regiune, inclusiv a leului, in 2015, dupa scaderile inregistrate in ultimele saptamani, potrivit unui sondaj realizat de Reuters in randul analistilor, potrivit Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Cum vad analistii leul si monedele din zona

Monedele din Romania si tarile vecine se vor intari, in 2015, crestere bazata pe soliditatea economiilor din Europa Centrala si de Est, potrivit unui sondaj realizat de Reuters in randul analistilor. Aprecierea va veni dupa scaderile inregistrate in ultimele saptamani, care au produs putina ingrijorare.

Romania, locul 4 in Europa Centrala si de Est, la volumul tranzactiilor imobiliare

Romania a ajuns pe locul 4 in Europa Centrala si de Est din pcunt de vedere al volumului tranzactiilor imobiliare efectuate anul trecut in conditiile in care valoarea tranzactiilor imobiliare din Europa Centrala si de Est ECE) a scazut anul trecut cu 13%, la 9,8 miliarde de euro, pe fondul injumatatirii sumelor atrase de Rusia. Statele clasate inaintea Romaniei sunt Polonia, Rusia si Cehia, potrivit CBRE.

Ocupam locul patru in Europa Centrala si de Est, dupa volumul tranzactiilor imobiliare atras anul trecut

Valoarea tranzactiile imobiliare din Europa Centrala si de Est ECE) a scazut anul trecut cu 13%, la 9,8 miliarde de euro, pe fondul injumatatirii sumelor atrase de Rusia, in timp ce tara noastra, desi a inregistrat un nivel record, a fost a patra destinatie, dupa Polonia, Rusia si Cehia, potrivit CBRE.

ESTIMARE. Leul se apreciaza in 2015

Soliditatea economiilor din Europa Centrala si de Est va contribui la aprecierea monedelor din regiune, inclusiv a leului, in 2015, dupa scaderile inregistrate in ultimele saptamani, potrivit unui sondaj realizat de Reuters in randul analistilor, citat.

Caricaturile Charlie Hebdo - preluate joi de numeroase ziare din Europa si SUA. Presa germana - in linia intai

Multe institutii media importante din Europa si SUA au optat sa nu preia, in editiile lor de joi, caricaturile publicatiei franceze Charlie Hebdo. Altele, insa, nu doar ca au publicat imaginile care s-au raspandit oricum, fulger, pe Internet in ultimele 24 de ore, ci chiar le-au editat pentru a le intari mesajul sau pentru a-l adapta la situatia produsa de atacul sangeros asupra redactiei revistei de satira.

Ryanair si EasyJet si-au consolidat pozitia pe piata aeriana low-cost din Europa

Ryanair Holdings si EasyJet si-au consolidat anul trecut pozitia dominanta pe piata transporturilor aeriene low-cost din Europa, atragand milioane de noi pasageri, in timp ce operatorii concurenti Norwegian Air Shuttle si Air Berlin au probleme sa se dezvolte, transmite Bloomberg, potrivit Mediafax.

Fluctuatii la bursele din Europa

Actiunile societatilor listate la bursele din Europa au fluctuat ieri, dupa doua zile de declin important.

Temeri pe pietele actiunilor din Europa

Actiunile societatilor listate la bursele din Europa au urmat un curs descendent ieri, pe fondul declinului cotatiilor petroliere si al temerilor legate de viitorul Greciei in zona euro.

2014: bursele din Europa, in al treilea an consecutiv de crestere

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urcat, in 2014, pentru al treilea an consecutiv, insa avansul consemnat a fost cel mai redus din 1992 pana in prezent.

Polonezii de la Orbis au preluat hoteluri Accor din Romania si din alte 5 tari din regiune

Orbis, principalul grup hotelier din Polonia, a cumparat 46 hoteluri din reteaua Accor in Bulgaria, Cehia, Ungaria, Polonia, Romania si Slovacia. Dintre acestea, 7 hoteluri sunt in Romania. Tranzactia a fost de 142,3 milioane de euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )