Libnet.ro
UNICEF

22:45

ANALIZA 2014, anul in care actorii au fost eclipsati de roboti, reptile uriase sau maimute care stiu sa vorbeasca

Adevărul Adevărul,
ANALIZA 2014, anul in care actorii au fost eclipsati de roboti, reptile uriase sau maimute care stiu sa vorbeasca

Faptul ca anul 2014 a reprezentat unul dintre cei mai slabi din ultimele doua decenii in ceea ce priveste incasarile la box office poate fi explicat in parte prin iesirea la rampa a unor personaje care au umbrit notiunea de star de cinema. Astfel, in lumina reflectoarelor au stat eroi de benzi desenate, roboti, dinozauri sau maimute care stiu sa vorbeasca, arata revista Variety intr-o analiza. continuă pe Adevărul

ANALIZA 2014, anul in care actorii au fost umbriti de roboti, reptile uriase sau maimute care stiu sa vorbeasca

Faptul ca anul 2014 a reprezentat unul dintre cei mai slabi din ultimele doua decenii in ceea ce priveste incasarile la box office poate fi explicat in parte prin iesirea la rampa a unor personaje care au umbrit notiunea de star de cinema. Astfel, in lumina reflectoarelor au stat eroi de benzi desenate, roboti, dinozauri sau maimute care stiu sa vorbeasca, arata revista Variety intr-o analiza.

FOTO 2014, anul in care Bucurestiul a fost sufocat de zeci de santiere

Anul trecut, strazile din Capitala au semanata cu niste santiere autentice, iar bucurestenii au devenit exasperati de faptul ca lucrarile incepute de Primaria Capitalei fie au avut intarzieri notabile, fie au paralizat traficul rutier. Adevarul va prezinta care au fost santierele de anul trecut care au sufocat Bucurestiul si in ce stadiu se afla in acest moment lucrarile.

ANALIZA 2014, cel mai prost an pentru industria cinematografica: multe blockbustere, incasari sub asteptari

Industria cinematografica se confrunta cu unul dintre cei mai slabi ani din ultimele doua decenii, dupa ce incasarile de la box office-ul global au scazut cu 5,2% in 2014, iar prezenta spectatorilor in salile de cinema a fost mai mica cu 6% decat in anii anteriori, desi au fost lansate mai multe blockbustere, arata cea mai recenta analiza a revistei Variety.

2014, anul unei victorii frumoase pentru Mircea Diaconu

Anul 2014 a fost cel al unei victorii frumoase pentru Mircea Diaconu. Cu un sprijin popular important, Diaconu a devenit un politician independent consacrat, dupa o batalie grea in justitie pentru dreptul de a fi.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )