Libnet.ro
UNICEF

17:30

ANALIZA ALVAREZ MARSAL: Deutsche Bank, DZ Bank si Societe Generale, bancile cu cel mai mare risc din Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANALIZA ALVAREZ MARSAL: Deutsche Bank, DZ Bank si Societe Generale, bancile cu cel mai mare risc din Europa

Patru dintre cele mai mari banci europene se afla intr-o situatie grava si trebuie sa-si regandeasca strategia, res-pectiv sa restructureze parti din afacerile lor, potrivit unei analize realizate de Alvarez and Marsal A and M), companie globala de consultanta care aduce in atentie primele zece banci din Europa in privinta riscurilor. continuă pe Ziarul Bursa

OTP Group a finalizat achizitia subsidiarei Societe Generale din Republica Moldova

OTP Bank a anuntat finalizarea tranzactiei pentru achizitia subsidiarei Societe Generale din Moldova, in data de 25 iulie 2019, potrivit unui comunicat al bancii.

Societe Generale si-a vandut divizia de inchirieri auto PEMA

Societe Generale SA a decis sa-si vanda compania de inchiriere a camioanelor si remorcilor PEMA GmbH catre o divizie a societatii de investitii in infrastructura I Squared Capital, in conditiile in care banca franceza deruleaza un plan de restructurare in baza caruia renunta la activele care nu sunt de baza.

Financial report: Deutsche Bank investigheaza accesul unor angajati concediati la sistemele IT ale bancii. Atacandu-l pe Macron, Trump pune presiune asupra G7. Standard Poors: Italia risca scenariul Greciei

Financial Times: Deutsche Bank investigheaza accesul unor angajati concediati la sistemele IT ale bancii * Les Echos: Impozitarea celor 4 giganti digitali: atacandu-l pe Macron, Trump pune presiune asupra G7 * Televiziune: Durata vizionarii canalelor tv scade in continuare * La Repubblica: Instanta suprema din SUA ii permite lui Trump sa redirectioneze fondurile Pentagonului pentru construirea zidului de frontiera cu Mexic * La Stampa: Standard Poors: Italia risca scenariul Greciei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )