Libnet.ro
UNICEF

23:30

Analiza BBC: Este economia Chinei cea mai mare din lume?

Antena3 Antena3,
Analiza BBC: Este economia Chinei cea mai mare din lume?

Pentru prima oara in 140 de ani, Statele Unite a pierdut titlul de cea mai mare economie mondiala - titlu care a revenit recent Chinei, conform Fondului Monetar International. Dar cat de corecte sunt aceste. continuă pe Antena3

Rectificare de buget. Care a fost cea mai mare datorie acoperita in judetul Calarasi

Consilierii au aprobat in sedinta extraordinara rectificarea bugetului judetului Calarasi, pentru plata unor datorii, cea mai mare suma fiind acoperita pentru Spitalul Judetean de Urgenta.

iN PREMIERA: Povestea celor patru surori cu un har aparte si cum ar putea fi Romania cea mai mare producatoare de alimente bio din Europa, duminica, la Antena 3

In primul material in premiera, reporterul Yevgeniya Kironaki ne spune povestea celor patru surori iconare. Ele cred ca darul picturii de icoane a fost prea mare, de aceea a trebuit sa-l imparta in patru.

Nimeni nu isi poate explica ce se intampla cu SOARELE. Este de CINCI ori mai mare, iar exploziile solare sunt mult mai frecvente

Datele culese de catre Solar and Heliospheric Observatory SOHO) i-au alertat pe oamenii de stiinta de la NASA care afirma cu de mai multe zile, un obiect gigantic de circa 5 ori mai mare decat Soarele.

Ce se intampla in aceste momente in China. Este cea mai mare scadere

Ghetarii din China s-au retras cu circa 7. 600 de kilometri patrati 18%) fata de nivelul din anii 50, au constatat oameni de stiinta, citati de Xinhua. Un studiu care a folosit date de teledetectie din.

50 de ani de la construirea drumului spre Poiana Brasov. Soseaua a transformat statiunea dintr-un catun izolat in cea mai mare statiune de schi din Romania

Acum jumatate de secol Poiana Brasov era o statiune locala unde oamenii mergea sa se plimbe si sa respire aerul curat de munte. Era un catun cu doar cateva cabane, un fel de cartier izolat al Brasovului. Comunistii au vazut insa potentialul statiunii, care a devenit preferata lui Nicolae Ceausescu care venea aici in fiecare an sa vaneze.

Cea mai mare universitate din tara ofera, inca de acum, consultatii gratuite pentru admiterea la facultate

Elevii de clasele XI-XII care au in plan sa-si continue studiile la UBB pot sa se inscrie la consultatii gratuite pentru admitere oferite de Facultatile de Matematica si Informatica, Istorie, Teatru si Televiziune.

Ioan Niculae, cel mai bogat patron din Liga 1 e banuit ca a dat cea mai mare mita din Romania

Ioan Niculae, cel mai bogat om din Romania la concurenta cu Ion Tiriac, este banuit ca ar fi dat o mita uriasa pentru a scapa de un dosar penal.

Obligatiunile Greciei au inregistrat in aceasta saptamana cea mai slaba evolutie dupa 2012

Randamentul obligatiunilor Greciei cu scadenta de 10 ani a inregistrat in aceasta saptamana cea mai mare crestere dupa 2012, cand a avut cea mai ampla restructurare a datoriilor elene din istorie, din cauza temerilor ca posibilele alegeri anticipate ar.

Wtatennis.com: Simona Halep este CEA MAI POPULARA JUCATOARE din 2014

Sportiva romana Simona Halep, numarul 3 mondial la tenis, este cea mai populara jucatoare din 2014, ea devansandu-le in ierarhia anuntata de wtatennis. com pe americanca Serena Williams, liderul mondial, si pe.

Cristina Neagu, cea mai buna marcatoare de la Campionatul European de Handbal

Cristina Neagu este cea mai buna marcatoare de la Campionatul European de Handbal feminin, cu un meci ramas de jucat din grupele principale.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )