Libnet.ro
UNICEF

23:30

ANALIZA Companiile energetice, marul de aur pe care ncearca PSD sa-l smulga de la ALDE

Hotnews Hotnews,
 ANALIZA Companiile energetice, marul de aur pe care ncearca PSD sa-l smulga de la ALDE

Companiile energetice sunt cele mai profitabile societati la care statul este actionar, controlul lor politic fiind acum la ALDE prin Ministerul Energiei. De ceva vreme, PSD tot incearca, prin tertipuri legislative sau trocuri politice, sa indeparteze ALDE de la butoanele acestor companii. Cum era de asteptat, ALDE se opune, PSD nu se lasa, motiv pentru care s-a ajuns la o situatie tensionata intre cele doua partide care formeaza coalitia de guvernare. Pentru ALDE, pierderea controlului asupra acestor companii ar echivala cu eliminarea unui important motiv de ramanere la guvernare. continuă pe Hotnews

ANALIZA Companiile energetice- marul de aur pe care ncearca PSD sa-l smulga de la ALDE

Companiile energetice sunt cele mai profitabile societati la care statul este actionar, controlul lor politic fiind acum la ALDE prin Ministerul Energiei. De ceva vreme, PSD tot incearca, prin tertipuri legislative sau trocuri politice, sa indeparteze ALDE de la butoanele acestor companii. Cum era de asteptat, ALDE se opune, PSD nu se lasa, motiv pentru care s-a ajuns la o situatie tensionata intre cele doua partide care formeaza coalitia de guvernare. Pentru ALDE, pierderea controlului asupra acestor companii ar echivala cu eliminarea unui important motiv de ramanere la guvernare.

Dacia si Epoca de Aur: Care sunt cele mai frumoase masini preferate de romani! (FOTO)

Masinile marca Dacia, de pe vremea regimului comunist din Romania, sunt unele care starnesc numeroase amintiri, chiar daca au fost si multe critici la adresa lor, potrivit PlayTech. De la Dacia la Trabant,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2173 seconds )