Libnet.ro
UNICEF

15:45

ANALIZA Concertele din Romania au devenit cenacluri anti-PSD

Adevărul Adevărul,
ANALIZA Concertele din Romania au devenit cenacluri anti-PSD

Mai multe mesaje critice la adresa Guvernului si a conducerii PSD au fost proiectate marti seara in timpul concertului sustinut de trupa britanica Massive Attack. Desi mesajele politice si sociale in timpul spectacolului sunt considerate un obicei vechi in cazul celor de la Massive Attack, pe scenele din Romania scandarile impotriva puterii au devenit un fenomen, atat in concertele artistilor straini, cat si in cele ale celebritatilor locale. continuă pe Adevărul

ANALIZA Concertele din Romania au devenit cenacluri anti-PSD VIDEO

Mai multe mesaje critice la adresa Guvernului si a conducerii PSD au fost proiectate marti seara in timpul concertului sustinut de trupa britanica Massive Attack. Desi mesajele politice si sociale in timpul spectacolului sunt considerate un obicei vechi in cazul celor de la Massive Attack, pe scenele din Romania scandarile impotriva puterii au devenit un fenomen, atat in concertele artistilor straini, cat si in cele ale celebritatilor locale.

U Cluj sponsorizata de cel mai mare festival de muzica din Romania

Revenita in Liga 2 dupa ce a luat-o de la cea mai de jos treapta a fotbalului romanesc, Universitatea Cluj va avea parte de sustinerea financiara a Untold, cel mai mare festival de muzica din Romania si unul dintre cele mai apreciate din Europa.

Mai este o saptamana pana la BIAS, cel mai mare show aerian din Romania

Avioane supersonice, cu reactie, de acrobatie sau de pasageri vor face spectacol aerian la cel mai mare show aviatic din Romania. Urmeaza a zecea editie BIAS 2018. 12 tari participa anul acesta, cu zeci de.

Sorina Pintea, despre plecarea cadrelor medicale din Romania: Salarizarea nu va rezolva problema

Ministrul Sanatatii,Sorina Pintea, a vorbit la Antena 3 despre plecarea cadrelor medicale din Romania. Numarul celor care solicita documente pentru plecarea in strainatate a scazut la mai mult de.

Sondaj in sapte judete mari din Romania. Rezultate surprinzatoare pentru partide

Sociologul Marius Pieleanua prezentat in emisiunea Punctul de intalnire rezultatele unui sondaj de opinie al Avangarde. Sondajele au fost facute in sapte judete mari din Romania si arata.

Romania a avut cel mai mic pret la energie din regiune

Pretul energiei electrice pe bursa din Romania a fost sambata cel mai mic dintre pietele cu care tara noastra este cuplata, potrivit datelor postate pe site-ul operatorului pietei, OPCOM. Astfel,.

ALERTA TOTALA! Explicatia pentru vara neobisnuita din Romania: Aerul mai rece A RAMAS BLOCAT in tara noastra. Declaratii de ultim moment ale meteorologilor

Am avut pana acum o vara total atipica: nici seceta, nici canicula. in schimb, de la jumatatea lunii iunie furtunile si inundatiile se tin lant. in iunie au fost nu mai putin de 1. 026 de atentionari n.

Spotify a lansat oficial o noua functie pentru utilizatorii din Romania

Spotify, unul dintre cele mai populare servicii de streaming de muzica din lume, a anuntat o noua functie pentru utilizatorii sai din Romania, care va livra acestora muzica pe gustul lor.

Record de intarzieri ale zborurilor din Romania in primele sase luni ale anului

Peste 500 de curse aeriene au decolat cu intarziere de mai bine de trei ore, in primele sase luni din 2018, mai mult decat dublu fata de aceeasi perioada a anului anterior. Daca pasagerii afectati de intarzierea zborurilor in 2018 ar aplica pentru.

Legendarul ansamblu rus, THE RED GUARD CHOIR, revine pe scenele din Romania cu un nou spectacol

Exponent international al excelentei in muzica, ansamblul The Red Guard Choir condus de generalul rus Viktor Eliseev, cunoscut publicului sub numele de Red Army Choir MVD, revine in toamna acestui an, pe scenele din tara noastra, cu un nou spectacol incitant, eclectic, construit in spiritul unei spontaneitati artistice emotionante, se arata intr-un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )