Libnet.ro
UNICEF

23:15

Analiza. Cum au ajuns Iranul si Arabia Saudita la un razboi rece

Adevărul Adevărul,
Analiza. Cum au ajuns Iranul si Arabia Saudita la un razboi rece

Criza declansata de demisia primului ministru libanez, Saad Hariri, este ultimul eveniment adaugat rivalitatii crescande dintre cele doua puteri regionale din Orientul Mijlociu - Arabia Saudita si Iranul- care se confrunta prin interpusi in Liban, Yemen, Irak si Siria. continuă pe Adevărul

ANALIZA Cum au ajuns Iranul si Arabia Saudita la un razboi rece

Criza declansata de demisia prim-ministrului libanez Saad Hariri este ultimul eveniment adaugat rivalitatii crescande dintre cele doua puteri regionale din Orientul Mijlociu - Arabia Saudita si Iranul- care se confrunta prin interpusi in Liban, Yemen, Irak si Siria.

Liderul Hezbollah: Arabia Saudita a declarat razboi Libanului si a cerut Israelului sa ne atace tara

Seful Hezbollahului libanez a acuzat vineri Arabia Saudita ca a cerut Israelului sa atace Libanul, intr-un nou puseu de tensiune intre Ryad si miscarea siita aliata cu Iranul, scrie AFP.

Arabia Saudita si Libanul, in stare de razboi. Cetatenii sauditi si kuweitieni, avertizati sa paraseasca urgent Libanul. Emmanuel Macron, in vizita neanuntata la Riad

Arabia Saudita si Kuwaitul si-au somat cetateni sa paraseasca urgent Libanul, din cauza conditiilor in desfasurare, in contextul in care Arabia Saudita si Libanul si-au declarat razboi.

Presedintele Frantei Emmanuel Macron, in vizita in Arabia Saudita pe fondul crizei libaneze

Presedintele Frantei Emanuel Macron face o vizita in Arabia Saudita, urmand sa puna accent pe importanta stabilitatii in Liban, potrivit BBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )