Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANALIZA Florile de Martisor si de 8 Martie, un business infloritor de peste 20 de milioane de euro

Adevărul Adevărul,
ANALIZA Florile de Martisor si de 8 Martie, un business infloritor de peste 20 de milioane de euro

De 1 Martie si de Ziua Femeii, vanzarile de flori vor aduce importatorilor si florariilor o cifra de afaceri de peste 20 de milioane de euro, arata o analiza Frames. Cele mai cautate flori, in aceasta perioada, sunt cele specifice primaverii, precum ghioceii, freziile, zambilele, lalelele sau narcisele. Cele mai apreciate sunt insa trandafirii, considerati simbolul iubirii, al afectiunii. continuă pe Adevărul

ANALIZA FRAMES: Florile de Martisor si de 8 Martie, un business de peste 20 de milioane de euro

Pentru firmele din domeniu, vanzarile de 1 si 8 Martie reprezinta o mare parte din cifra de afaceri la nivelul intregului an. O analiza realizata de compania de consultanta Frames pe baza datelor statistice de la INS, Registrul Comertului, Ministerul Finantelor si a estimarilor companiilor din acest sector arata ca, in numai 8 zile, florariile din mediul urban vor incasa aproape 20 de milioane de euro, arata un comunicat remis Redactiei.

Florile de Martisor si de 8 Martie, o afacere de peste 20 de milioane de euro

De 1 Martie si de Ziua Femeii, vanzarile de flori vor aduce importatorilor si florariilor o cifra de afaceri de peste 20 de milioane de euro, arata analiza unei firme de consultanta. Cele mai cautate flori, in aceasta perioada, sunt cele specifice primaverii, precum ghioceii, freziile, zambilele, lalelele sau narcisele. Cele mai apreciate sunt insa trandafirii, considerati simbolul iubirii, al afectiunii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )