Libnet.ro
UNICEF

05:45

ANALIZA FRAMES: Febra cumparaturilor de Craciun, boost semnificativ pentru piata bunurilor de larg consum

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANALIZA FRAMES: Febra cumparaturilor de Craciun, boost semnificativ pentru piata bunurilor de larg consum

Piata bunurilor de larg consum va inregistra, in acest an, un avans de peste 12%, evolutie stimulata de cresterea cererii, urmare a majorarii salariilor si pensiilor, si, nu in ultimul rand, de avansul preturilor, arata o analiza a companiei de consultanta Frames. Sezonul de shopping de Craciun va impulsiona semnificativ rezultatele din intreg comertul romanesc, de la sectorul alimentar la bunurile de folosinta indelungat, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Retrospectiva FMCG. Febra cumparaturilor de Craciun, boost semnificativ pentru piata bunurilor de larg consum

Piata bunurilor de larg consum va inregistra, in acest an, un avans de peste 12%, evolutie stimulata de cresterea cererii, urmare a majorarii salariilor si pensiilor, si, nu in ultimul rand, de avansul preturilor, arata o analiza a companiei de.

Febra cumparaturilor de Craciun, boost semnificativ pentru piata bunurilor de larg consum

Piata bunurilor de larg consum va inregistra, in acest an, un avans de peste 12%, evolutie stimulata.

Febra cumparaturilor de Craciun: cat si pe cheltuie romanii si ce putere de cumparare vom avea in 2020

Piata bunurilor de larg consum va inregistra, in acest an, un avans de peste 12%, evolutie stimulata de cresterea cererii, urmare a majorarii salariilor si pensiilor, si, nu in ultimul rand, de avansul preturilor, arata o analiza a companiei de consultanta Frames.

ANALIZA FRAMES: Piata bunurilor de larg consum va creste cu peste 12% in acest an

Piata bunurilor de larg consum va inregistra, in acest an, un avans de peste 12%, evolutie stimulata de cresterea cererii, urmare a majorarii salariilor si pensiilor, si, nu in ultimul rand, de avansul preturilor, arata o analiza a companiei de consultanta Frames, informeza News. ro.

Business report: Un Craciun mai scump pentru romani. Cu exceptia carnii de pui, totul costa mai mult; Repartizarea cheltuielilor gospodariilor in Romania si in UE; Consumul de whisky a crescut in primele opt luni cu 11% fata de aceeasi perioada a anului

Indemnizatia pentru bunicii care au grija de nepoti. Ce spune proiectul de lege. Fabrica Volkswagen de 1,3 miliarde de euro va fi construita in Turcia sau nu va mai fi construita deloc. Grupul Volkswagen nu ia in considerare alte tari in loc de Turcia pentru noua sa fabrica multibrand.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )