Libnet.ro
UNICEF

01:05

Analiza Initiativa Romania. Care sunt partidele cu cei mai multi penali si traseisti aflati pe listele pentru parlamentare

Adevărul Adevărul,
Analiza Initiativa Romania. Care sunt partidele cu cei mai multi penali si traseisti aflati pe listele pentru parlamentare

Miscarea civica Initiativa Romania a realizat o analiza a tuturor listelor pentru parlamentare in urma careia a aratat care sunt partidele cu cei mai multi candidati cu probleme penale si traseisti. Clasamentul patatilor e condus de ALDE, urmat de PMP si PSD. continuă pe Adevărul

FOTO Cei mai buni piloti si-au dat intalnire la ATA Racing Show 2016 - editia a II-a, organizat pe autodromul lui Titi Aur

Sezonul 2016 in motorsportul din Romania se incheie, pentru al doilea an consecutiv, cu ATA Racing Show. Acesta este singurul eveniment din tara noastra la care iau startul cei mai buni piloti, atat din Campionatul National de Raliuri, cat si din Campionatul National de Viteza in Coasta.

Site gandit ca un ghid complet al alegatorului, lansat de Initiativa Romania: Sute de candidati penali, incompatibili, inamici ai statului de drept vor sa ajunga in Parlament

Miscarea civica Initiativa Romania a lansat duminica site-ul www. alegeriparlamentare2016. ro AP16), un amplu proiect de informare publica electorala si de prezentare a candidatilor, partidelor, programelor de guvernare, a istoriei politice a partidelor si rezultatelor electorale din 1990 pana astazi, drepturilor si obligatiilor legale ale alegatorului in ziua votului. Site-ul a fost gandit ca un ghid complet al alegatorului la alegerile din 11 decembrie 2016. In urma documentarii pentru realizarea site-ului, reprezentantii Initiativa Romania spun ca au constatat ca sute de candidati penali, incompatibili, in conflict de interese, traseisti sau inamici ai statului de drept vor sa ajunga in acest an in Parlament.

BNM a primit cel de-al treilea raport Kroll: Cei mai multi bani au fost transferati in Rusia

Banca Nationala a Moldovei a primit vineri, 25 noiembrie, cel de-al treilea raport Kroll despre progresul de investigare a fraudei din sectorul bancar al Republicii Moldova. in urma fraudei respective, trei banci din Republica Moldova: Banca de Economii, Banca Sociala si Unibank au ajuns in stare de insolvabilitate in 2014. Noul raport arata ce cei mai multi bani au fost transferati pe conturi in Rusia - 200 milioane dolari.

HARTA imigratiei in Europa. Care sunt cei mai numerosi STRAINI din Romania (FOTO)

Imigratia este subiectul cheie al societatii actuale. Problema oamenilor care pleaca din tarile lor, fie din cauza razboiului, fie din cauze economice a starnit numeroase reactii. in contextul.

ANAF cerceteaza trei grupuri de frme din Romania care au legatura cu scandalul Panama Papers

Directia Generala Antifrauda Fiscala are in curs de investigare trei grupuri distincte de societati din Romania in cadrul carora sunt analizate aspecte care au consecinte fiscale identificate in contextul scandalului international Panama Papers.

ANAF cerceteaza trei grupuri de firme din Romania care au legatura cu scandalul Panama Papers

Directia Generala Antifrauda Fiscala are in curs de investigare trei grupuri distincte de societati din Romania in cadrul carora sunt analizate aspecte care au consecinte fiscale identificate in contextul scandalului international Panama Papers.

Lorin Fortuna a murit. Teoriile periculoase despre gorilieni si reptilieni ale unuia dintre cei mai importanti revolutionari din Timisoara

Un simbol al Revolutiei din Decembrie 1989, Lorin Fortuna s-a facut remarcat in ultimii ani ai vietii sale prin teoriile despre alte civilizatii, din care revolutionarul spunea ca face parte. Adevarul a publicat inca din 2009 o ancheta care scotea la iveala crezul lui Fortuna. Cazul unei femei plecate de acasa din cauza teoriilor lui Lorin Fortuna arata si cat de periculoase erau aceste teorii.

Care sunt cele cinci carti psihologice care te pot ajuta sa iti schimbi viata

Cu totii stim ce resursa valoroasa poate fi psihologia practica. Fara a intra in detalii, am pregatit pentru iubitorii de carti psiholgice o selectie de cinci titluri a caror aplicare poate avea rezultate vizibile in mai multe aspecte ale vietii - fie.

GESTURI FARA PRECEDENT: Printul William iNFURIAT pe fratele sau Harry! Care sunt cauzele diferentelor de opinie

Printul William 34 de ani) este foarte deranjat de gesturile facute de fratele sau mai mic Harry 32 de ani) in ceea ce priveste noua sa relatie, anunta Click. De curand Harry a emis un comunicat.

BUNE MANIERE la masa: Afla care sunt si cum poti evita greselile de eticheta

Fie ca suntem gazda sau musafir, este bine sa respectam anumite reguli pentru a nu parea lipsiti de educatie sau ridicoli. O cina te poate pune in incurcatura, mai ales ca multe persoane vor fi.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )