Libnet.ro
UNICEF

10:00

Analiza Mediafax: Ponta are cei mai multi fani pe Facebook, dar simpatizantii lui Macovei si ai lui Iohannis sunt mai atasati

România Liberă România Liberă,
Analiza Mediafax: Ponta are cei mai multi fani pe Facebook, dar simpatizantii lui Macovei si ai lui Iohannis sunt mai atasati

Mesajele lui Victor Ponta pe Facebook ajung la cel mai mare numar de simpatizanti in valori absolute, dar raportat la numarul de fani eficienta mesajelor lui Iohannis si Macovei este superioara, deoarece fanii sunt mai atasati si buni comunicatori, releva o analiza Mediafax ResearchMonitoring. continuă pe România Liberă

Analiza Mediafax: Victor Ponta e lider detasat la simpatizanti pe Facebook, dar Klaus Iohannis si Monica Macovei au fani mai atasati

Mesajele lui Victor Ponta pe Facebook ajung la cel mai mare numar de simpatizanti in valori absolute, dar raportat la numarul de fani eficienta mesajelor lui Iohannis si Macovei este superioara, deoarece fanii sunt mai atasati si buni comunicatori, releva o analiza Mediafax ResearchMonitoring. Astfel, Monica Macovei este lider, cu o rata de engagement de 75%, urmata de Klaus Iohannis - 43%, Victor Ponta - 23%, Elena Udrea - 20%, Calin Popescu Tariceanu - 19% si Corneliu Vadim Tudor - 17%, arata analiza realizata in saptamana 13-19 octombrie.

Perchezitii la Politia de Frontiera Giurgiu. Mai multi agenti, acuzati ca luau spaga

Mai multi agenti de la Politia de Frontiera Giurgiu sunt suspectati pentru luare de mita.

VIDEO. PMP Mehedinti acuza patru politisti din Baia de Arama ca ar fi agresat mai multi simpatizanti. Tomac: Vom depune plangeri pentru toate neregulile

Mai multi simpatizanti PMP care au participat la o actiune de campanie in Baia de Arama, judetul Mehedinti, ar fi fost agresati de fortele de ordine, reprezentantii acestei formatiuni politice, depunand plangere penala, in acest sens, impotriva a patru politisti.

Unde-i lege, nu-i tocmeala. Cum au ajuns cei mai influenti politicieni din Baragan la mana Justitiei

Unul dintre cei mai influenti politicieni din Baragan, Raducu George Filipescu, presedintele Consiliului Judetean Calarasi a fost in vizorul Agentiei Nationale de IntegritateANI), la sfarsitul anului 2011. Nu a scapat de bratul lung al DNA nici fostul ministru al Agriculturii, calaraseanul Stelian Fuia, care a ocupat si un fotoliu de deputat in perioada 2008-20012.

Klaus Iohannis este sustinut pentru Cotroceni de unul dintre cei mai mari critici la adresa Romaniei

Klaus Iohannis este sustinut in candidatura sa la presedintie de unul dintre cei mai mari critici ai Romaniei la nivel european. Este vorba despre presedintele Comisiei pentru Afaceri Externe din cadrul Parlamentul.

Brasovul are cele mai multe locuri de cazare din Romania

La Brasov sunt in total 787 de unitati cazare fapt care face din orasul de la Poalele Tampei lider in acest domeniu. Brasovul este si orasul cu cei mai multi turisti straini.

Business Report: Solutia IKEA de a face bani mai multi in Romania cu investitii minime. Ce fac suedezii cu al doilea magazin; Povara diplomei. Ai carte, ai parte de un refuz; Joaca grupul OMV de la egal la egal cu statul roman?

Interviu - Dacian Ciolos: Ceea ce s-a intamplat la nivel politic a intarziat consistenta prezentei Romaniei in deciziile importante ale UE. Un business de familie sanatos, in orasul fara someri. In orasul cu cel mai mic somaj din Romania, - dupa cum sustin autoritatile locale -, nu doar strainii ofera.

Cei mai bogati 400 de oameni ai planetei au pierdut la burse 26,2 miliarde dolari, intr-o saptamana

Averile celor mai bogati 400 de oameni ai planetei au scazut intr-o saptamana cu 26,2 miliarde de dolari, din cauza declinului cotatiilor actiunilor provocat de temerile legate de pericolul incetinirii.

Cei mai bogatii 400 de oameni ai planetei au pierdut la burse 26,2 miliarde dolari, intr-o saptamana

Averile celor mai bogati 400 de oameni ai planetei au scazut intr-o saptamana cu 26,2 miliarde de dolari, din cauza declinului cotatiilor actiunilor provocat de temerile legate de pericolul incetinirii.

Cei mai bogati 400 de oameni ai planetei au pierdut la burse 26,2 miliarde dolari, intr-o saptamana

Averile celor mai bogati 400 de oameni ai planetei au scazut intr-o saptamana cu 26,2 miliarde de dolari, din cauza declinului cotatiilor actiunilor provocat de temerile legate de pericolul incetinirii cresterii economiei mondiale, transmite Bloomberg .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )