Libnet.ro
UNICEF

17:45

ANALIZA Nicolae Stanciu, romanul care poate tine capul sus in Liga Campionilor Cifrele celorlalti patru internationali

Adevărul Adevărul,
ANALIZA Nicolae Stanciu, romanul care poate tine capul sus in Liga Campionilor Cifrele celorlalti patru internationali

Romania are 5 fotbalisti in loturile echipelor participante in grupele Ligii Campionilor din acest sezon, dar doar unul singur, Nicolae Stanciu, la Slavia Praga, este indispensabil. continuă pe Adevărul

Nicolae Stanciu, dupa duelul cu Lionel Messi: Cred ca e cel mai bun din istorie

Slavia a reusit un meci bun contra Barcelonei, campioana Spaniei incheind in corzi confruntarea de la Praga. Catalanii s-au impus cu 2-1, insa dupa ceea ce s-a jucat formatia la care evolueaza Nicusor Stanciu parca ar fi meritat remiza. Cred ca e cel mai bun din istorie, este fantastic sa il vezi pe teren, sa incerci sa ii iei mingea, a precizat internationalul roman despre Lionel Messi.

Kaspersky lanseaza software-ul antidrone care poate impiedica patrunderea neautorizata a acestora

Kaspersky a lansat o noua solutie, conceputa pentru a ajuta organizatiile si detinatorii de proprietati sa se apere de patrunderea neautorizata a unor drone civile. Cu ajutorul mai multor senzori si al unei noi abordari a detectiei de drone, dezvoltata de companie folosind scanarea cu laser si tehnologii de invatare automatizata, Kaspersky Antidrone poate localiza, identifica si interzice automat aeronavele fara pilot sa intre in zone restrictionate. Toate acestea se fac fara a deteriora dispozitivele, este relatat intr-un comunicat de presa trimis Redactiei noastre.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3262 seconds )