Libnet.ro
UNICEF

05:15

Analiza psihologului. Principele Nicolae, in lacrimi. A invatat multe despre viata in urma unei morti

B1 B1,
Analiza psihologului. Principele Nicolae, in lacrimi. A invatat multe despre viata in urma unei morti

Atitudinea fostului principe Nicolae la funeraliile Regelui Mihai a diferit fata de zilele precedente, cand a facut bai de multime si a interactionat cu toata lumea, romani de rand sau. continuă pe B1

Ex-Principele Nicolae s-a casatorit in secret?

Fostul principe Nicolae s-a casatorit, se pare, in secret cu Alina Maria Binder. Iata cum a iesit la iveala, intr-un mod neasteptat, aceasta informatie.

Imagini sfasietoare cu Principele Nicolae. Ce a facut acesta in timpul slujbei din Palatul Regal

Principele Nicolae pare unul dintre cei mai indurerati membri ai familiei regale. Acesta nu si-a dezlipit ochii de la sicriul bunicului sau, iar lacrimile i-au curs siroaie, profund indurerat de.

Voi merge pe langa tren! Principele Nicolae nu a fost primit in Trenul Regal care transporta sicriul cu trupul Regelui (VIDEO)

Lacrimi si aplauze in Gara Baneasa: Regele Mihai a luat ultimul tren. Singurul sau nepot merge insa pe langa. Militarii Brigazii 30 Garda au preluat sicriul si crucea si au parcurs drumul.

Principele Nicolae S-A CASATORIT in secret. Avocatul sau a facut ANUNTUL

Fostul principe Nicolae isi anunta, printr-un comunicat, in august 2017, logodna cu Alina Maria Binder, chiar la doi ani de la excludere din succesiunea la Tron. Aceasta decizie ar fi fost laudata de.

Imagini pline de emotie de la inmormantarea Regelui Mihai. Fostul Principe Nicolae, lacrimi de durere

Momentul in care fostul Principe Nicolae iese din Catedrala, alaturi de membrii Casei Regale a fost cu adevarat emotionant. Fostul Principe Nicolae a fost surprins in timp ce isi stergea .

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )