Libnet.ro
UNICEF

13:30

ANALIZA Romania se situeaza pelocul 13in topul celor mai mari producatori de vin din lume. Topul jucatorilor din piata

Adevărul Adevărul,
ANALIZA Romania se situeaza pelocul 13in topul celor mai mari producatori de vin din lume. Topul jucatorilor din piata

Romania se situeaza pelocul 13in topul celor mai mari producatori de vin din lume, iar alaturi de Portugalia 6,6 mhl), Ungaria 2,9 mhl) si Austria 2,4 mhl), este printre putinele state europene careinregistreaza o crestere fata de 2016, arata datele dintr-un studiu realizat de KeysFin. continuă pe Adevărul

Romanii cauta lucruri trasnite. Topul celor mai ciudate cautari de pe eMAG in 2017: de la telefoane huhaieei la smartuaki

EMAG a dat publicitatii topul cautprilor romanilor pe magazinul online. Daca avem si o parte serioasa a acestuia, care reprezinta cele mai cautate categorii de produse sau cresterea procentuala dintre 2016 si 2017, topul mai cuprinde si obiectele mai neconventionale, aflate la mare cautare printre conationalii nostri.

Halep, incasari minuscule din partea sponsorilor: ce loc ocupa Simona in topul celor mai bine platite sportive din lume

Faptul ca Simona Halep si-a pierdut sponsorul tehnic confirma, inca o data, ca actualul lider WTA nu-si vinde imaginea pe masura rezultatelor obtinute pe teren.

Topul celor mai frumoase carti de Craciun. Lecturile minunate care ne aduc in suflet magia sarbatorilor

Printre darurile de Craciun, cartile au un loc special, in aceasta perioada fiind la mare cautare lecturile care au ca tema pricipala magia sarbatorilor sau povestile despre Mos Craciun.

Marile cetati ale lui Iancu de Hunedoara. Povestile celor mai fastuoase monumente medievale ctitorite de voievod

Iancu de Hunedoara a fost unul dintre cei mai bogati domnitori din istoria romanilor, iar castelele si cetatiile medievale ale sale au ramas, peste secole, marturii ale prestigiului de care se bucura.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )