Libnet.ro
UNICEF

23:00

ANALIZA: Romanii calatoresc cu aproape 50% mai ieftin in vacantele de toamna

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANALIZA: Romanii calatoresc cu aproape 50% mai ieftin in vacantele de toamna

Romanii au posibilitatea sa calatoreasca cu aproape 50% mai ieftin in vacantele de toamna, cea mai mare diferenta de pret pentru zborurile cu plecare din tara noastra fiind pe rutele catre Marea Britanie si Franta, cu 47%, respectiv 43%, fata de pretul mediu pentru lunile iunie-august, conform unei analizei realizate de catre reprezentantii unei platforme online de cautare pentru calatorii. continuă pe Ziarul Bursa

Perioada din an in care romanii pot calatori cu 50% mai ieftin

Romanii au posibilitatea sa calatoreasca cu aproape 50% mai ieftin in vacantele de toamna, cea mai mare diferenta de pret pentru zborurile cu plecare din Romania fiind pe rutele catre Marea Britanie si Franta, cu 47%, respectiv 43%, fata de pretul mediu pentru lunile iunie-august, conform unei analizei realizate de catre reprezentantii platformei online de cautare pentru calatorii momondo. ro.

Incepe programul Litoralul pentru toti: reduceri de pana la 70% in aproape 50 de hoteluri

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc a lansat programul Litoralul pentru toti. Incepand cu 1 septembrie si pana pe 30 septembrie, turistii beneficiaza de preturi la cazare cuprinse intre 50 de lei si 140 de lei pe zi. Sejururile pot.

Firea il critica pe Iohannis, pentru refuzul remanierii: Romanii nu isi vor mai lua salariile, pensiile

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea critica decizia presedintelui Klaus Iohannis de a refuza remanierea propusa de premier, spunand ca intr-o criza guvernamentala romanii nu isi vor mai lua salariile, pensiile, institutiile nu vor mai functiona.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )