Libnet.ro
UNICEF

18:30

ANALIZA Simona Halep, cel mai slab lider mondial din ultimii zece ani! De ce este romanca plasata in aceasta postura

Adevărul Adevărul,
ANALIZA Simona Halep, cel mai slab lider mondial din ultimii zece ani! De ce este romanca plasata in aceasta postura

Simona Halep termina si anul 2018 pe primul loc in lume si nimeni nu-i poate contesta pozitia de lider in clasamentul mondial WTA. continuă pe Adevărul

Razgandica. Ecaterina Andronescu, in urma cu trei luni: Guvernul Dancila e cel mai slab din istoria PSD. Ma astept sa fiu exclusa. Azi e noul ministru al Educatiei

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu spunea, la Adevarul Live, in urma cu trei luni, ca Executivul Dancila este cel mai slab din istoria PSD. Azi, Ecaterina Andronescu a acceptat oferta lui Liviu Dragnea si va fi ministru al Educatiei chiar in Guvernul Dancila. Poate aceasta este solutia: sa fim la un moment dat critici si apoi sa nu mai fim, a comentat declarat Firea razgandirea Ecaterinei Andronescu, poreclita Abramburica.

Razgandica. Ecaterina Andronescu, in urma cu trei luni: Guvernul Dancila e cel mai slab din istoria PSD. Ma astept sa fiu exclusa. Azi e ministrul Educatiei

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu spunea, la Adevarul Live, in urma cu trei luni, ca Executivul Dancila este cel mai slab din istoria PSD. Azi, Ecaterina Andronescu a acceptat oferta lui Liviu Dragnea si va fi ministru al Educatiei chiar in Guvernul Dancila.

De ce a scazut cotatia bitcoin la cel mai mic nivel din ultimul an

Cotatia bitcoin a scazut cu mai mult de 12%, atingand cel mai slab nivel din mai mult de un an. Pretul celei mai populare criptomonede a coborat sub 5500 de dolari 5495 de dolari la momentul redactarii acestui articol), departe de nivelul pe care l-a atins in timpul ascensiunii de la sfarsitul anului 2017.

Simona Halep banuia ca va fi parasita de Darren Cahill. Ce a spus liderul mondial WTA despre despartirea de australian

Simona Halep si Darren Cahill au intrerupt colaborarea dupa trei ani plini de performante si rezultate frumoase in tenisul feminin.

Meciul dintre Simona Halep si Sloane Stephens, din finala de la Montreal, desemnat cel mai frumos al anului 2018

Finala turneului de la Montreal dintre Simona Halep si Sloane Stephens a fost desemnata de catre WTA drept cel mai frumos meci al anului 2018. Meciul a avut loc pe 12 august si s-a incheiat cu victoria.

Simona Halep nu a rezolvat problema antrenorului: Nu am discutat nimic cu nimeni, nu exista un plan B

Decizia lui Darren Cahill de a opri colaborarea cu Simona Halep pentru a se dedica familiei provoaca mari batai de cap numarului 1 mondial. Romanca a recunoscut ca nu a reusit sa rezolve problema antrenorului pe.

Simona Halep, anunt dupa despartirea de Darren Cahill

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 1 mondial, a declarat, miercuri, dupa intreruperea colaborarii cu australianul Darren Cahill, ca nu ii este usor sa isi aleaga un nou antrenor. in.

Simona Halep, despre problema antrenorului: Nu am discutat nimic cu nimeni, nu exista un plan B

Simona Halep este de cateva zile fara antrenor, despartirea dintre ea si Darren Cahill fiind anuntata de australian pe retetele de socializare. Liderul mondial a precizat care este situatia in acest moment, Halep spunand ca nu a discutat nimic cu nimeni si ca nu exista un plan B.

FOTO Simona Halep pregateste o noua aparitie spectaculoasa intr-o revista de moda. Prima fotografie din culise

Simona Halep se afla in Romania unde isi trateaza hernia de disc, care a scos-o din circuit, cel putin momentan la finalul acestui an.

VIDEO WTA: Finala Simona Halep vs Sloane Stephens, de la Montreal, meciul anului 2018

WTA a anuntat, vineri, topul 5 al celor mai frumoase meciuri din circuit in 2018, in fruntea ierarhiei aflandu-se finala turneului de la Montreal, castigata de Simona Halep in fata americancei Sloane Stephens.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )