Libnet.ro
UNICEF

10:45

ANALIZA XTB ROMANIA: 2020, un an de mari incercari pentru piata petrolului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANALIZA XTB ROMANIA: 2020, un an de mari incercari pentru piata petrolului

Pentru a intelege incotro se indreapta pretul petrolului in a doua parte a anuluim dar si pe termen mediu si lung, Claudiu Cazacu,Consulting Strategist in cadrul XTB Romania, unul dintre cei mai mari brokeri de instrumente derivate din lume si companie de investitii listata pe Bursa de la Varsovia, a pregatit o analiza comprehensiva. continuă pe Ziarul Bursa

XTB Romania:2020, un an de mari incercari pentru piata petrolului

Pentru a intelege incotro se indreapta pretul petrolului in a doua parte a anului, dar si pe termen mediu si lung, Claudiu Cazacu, Consulting Strategist in cadrul XTB Romania, a pregatit o analiza comprehensiva.

Ferma 2020. Doliu urias pentru una din vedete! Tatal a murit si nu poate merge la inmormantarea lui

Durere fara margini pentru o concurenta de la Ferma. Oraseni vs. Sateni. Aflata in concursul de la PRO TV, vedeta a aflat ca tatal ei a murit, ieri, in Israel. Din cauza pandemiei si a restrictiilor de circulatie din zona, vedeta nu poate fi prezenta la inmormantare, pentru a-i aduce un ultim omagiu parintelui sau.

Horoscop 18 septembrie 2020. Zi grea pentru o zodie: banii o sa ii dispara imediat din cont

Astazi, 18 septembrie 2020, se perfecteaza Luna Noua in semnul Fecioarei. Leii si Varsatorii se bucura de mai multe oportunitati financiare in a doua parte a saptamanii in curs, iar zodiile Taur, Fecioara si Capricorn au parte de succes in tot ceea ce vor face. Horoscop 18 septembrie 2020: zi grea pentru o zodie. Nu .

Horoscop zilnic - joi, 17 septembrie 2020. Vesti bune pentru Sagetatori. Apar oportunitati noi pe planul profesional

Vesti bune pentru sagetatori, Apar oportunitati noi pe planul profesional. Fiti atenti ce alegeti pentru ca e un pas important in cariera. Horoscop zilnic - joi, 17septembrie 2020, pentru fiecare.

Romania anunta noi obligatii pentru emitentii de criptomonede, un domeniu cu tranzactii suspecte de miliarde de dolari anual

Uniunea Europeana extinde domeniul de reglementare asupra furnizorilor de servicii din domeniul criptomonedelor si a furnizorilor de portofele digitale, in incercarea de a asigura un cadru care sa poata preveni spalarea banilor, dupa ce fenomenul a atins cote ingrijoratoare la nivel mondial. Posibilitatea de a deschide rapid conturi anonime si de a converti numerar in mod ilicit, precum si existenta mijloacelor de tranzactionare a veniturilor de origine ilicita peste granite sunt doar cateva dintre argumentele care au stat la baza deciziei UE.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )